Ural, "İktidara hazırız"

808
CHP yöneticileri seçim sürecini, ülke ve kent gündemini, parti çalışmalarını değerlendirdi. İl Başkanı Metin Ümit Ural başkanlığında gerçekleşen toplantı Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ev sahipliğinde gerçekleştirildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ve Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan`ın yanı sıra, il ve ilçe belediye başkanları, il ve ilçe parti başkanları da katılım sağladı. Toplantının ardından açıklamada bulunan Başkan Ural, "İl Başkanlığımız başkanlığında Genel Başkan Yardımcımız Muharrem Erkek, Milletvekilimiz Özgür Ceylan ve Merkez İlçe Belediye Başkanımız Ülgür Gökhan`ın ev sahipliğinde ilçe örgüt başkanlarımız, ilçe ve belde belediye başkanlarımızla birlikte iktidar yolunda örgütümüzün değerlendirilmesi toplantımızı gerçekleştirdik" dedi.
"İnancımız iktidarı getirecek"
Ural, sözlerine şu şekilde devam etti, "Bizler ilçe örgütlerimizin özverili çalışmaları, yerel yönetimlerimizin sosyal belediyecilik anlayışıyla yerel yönetimlere farklı bakış açısı getiren ve halkın güvenini kazanan çalışmalarıyla iktidara hazırız. Birliğimizi, dirliğimizi kimse bozamayacağı gibi dayanışma içerisinde çalışmalarımıza Genel Merkezimizin politikalarıyla, yerelde ürettiğimiz projeler ile devam edeceğiz. Birlik kazanacak, beraberlik güç bulacak, azmimiz ve inancımız iktidarı getirecek. Bizler tüm inancımızla, hep bir ağızdan sesleniyoruz."
"Gündemi ve geleceği değerlendirdik"
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise toplantının ardından yaptığı açıklamada, "CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan`ın da katılımıyla Çanakkale il, ilçe, belde örgüt yöneticileri, Belediye Başkanlarıyla bir araya gelerek gündemi ve geleceği değerlendirdik" dedi.
(Damla Yeltekin)
Paylaş