havadurum

Uludağ’da yemek fiyatlarına BURFAŞ çözümü

BURFAŞ Uludağ sosyal tesisinde yüksek fiyatlı yiyecek ve içeceklerle gündeme gelen Uludağ’da ucuz ve kaliteli hizmet sunuyor.

2744

Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan tesis, Türkiye’nin en önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Uludağ’da diğer işletmelere göre neredeyse üçte bir ve dörtte bir fiyatına misafirlerine lezzetli yemekler ikram ediyor.

"Ev rahatlığında"

Tesis Şefi Özgür Yavuz, “Tesisimiz 3 bölümden oluşuyor. Dışarıda büfemiz var. Sucuk ekmek ve aperatif yiyecekler satılıyor. İçeride kafeterya alanımız, burada da restoran kısmı bulunuyor. BURFAŞ bayrağındaki mavi rengi gördükleri her yere evlerindeki salona girer gibi rahatlıkla girebilirler. Bizim diğer yerlerden farkımız uygun fiyata kaliteli hizmet verebilmektir” dedi.

"Nezih bir hizmet sunuyoruz"

Yavuz, akıllı uygulama yükleyenlere cuma günü yüzde 50, diğer günler yüzde 30 para puan kazandırdıklarını da söyledi. “Puanlar bir sonraki alışverişte kullanılabiliyor. Bugün restoranda yemek yediniz. Gün içinde kafeterya bölümünde kahve içerken puanlarınızı kullanabilirsiniz. Bizim fiyatlarımız diğer işletmelere göre çok daha ucuz. 200 kişi kapasite ile tatilcilere ve Bursalılara nezih bir hizmet sunuyoruz” diye konuştu.

3'te biri fiyatına!

BURFAŞ Uludağ sosyal tesisinde günün çorbası 60, sucuk ekmek içecek 200, pizza 180, Bursa Kebabı 300, pide 180 liradan satılıyor. Otellerdeki 500 liralık çorba, 1250 liralık pizza fiyatıyla karşılaştırıldığında, tesisin sunduğu fiyat avantajı daha da belirginleşiyor. Cuma günü halk günü olduğu için puan oranı yüzde 50’ye çıkıyor. Bu sayede misafirler hem lezzetli hem de uygun fiyatlı yemeklerin tadını çıkarabiliyor.

(İHA)
Paylaş