havadurum

Uğur Dershanesi’nde burs ödüllü sınav şenliği

Yeni yılın gelişiyle dershanelerde başlayan 2012-2013 öğretim yılındaki sınavlara hazırlıkta “burs ödüllü” öğrencileri seçme çalışmalarının ilki çok yoğun bir katılımla Uğur Dershanesi`nin tüm şubelerinde başladı.

1111
Yağmura rağmen gün boyu devam eden  ve cumartesi - pazar  4`er seans planlanan sınavlarda özellikle ilköğretim bölümlerinde velilerin öğrencilerden daha heyecanlı oldukları gözlendi.
 
Cumhuriyet Meydanını dolduran veliler; “İyi bir gelecek, iyi bir eğitimle mümkündür, onun için buradayız” derken öğrenciler ise; sınavdan burs kazanarak bunu ailelerine yeni yıl armağanı olarak vermek istediklerini ifade ettiler. 
 
Dershane yöneticileri ise; “Çocuklar hayat piyangosundan alınmış en pahalı biletlerdir. Bu biletlere en büyük ikramiyenin vurması ya da boş çıkması günümüzde yalnız ve ancak eğitim başarısına bağlı olarak anlam kazanabilir. Çünkü günümüzde iyi bir eğitim, iyi bir geleceğin anahtarıdır. Başarılı herkese burs müjdesi bizden. Eğitimde bizim için hak edene burs vermek gelenektir.  Çanakkale` de eğitime 32 yıldır hizmet veren bir kurum olarak çocuklarını bize getiren anne-babaları kutluyor, onları ayakta alkışlıyoruz ve sınavımıza katılan tüm öğrencilerimize üstün başarılar diliyoruz. Eğitimde yarınlar bugünlerine kıyabilenlerindir” dediler.
 
 
Paylaş