havadurum

Uğur: “MHP, AKP’ye de, CHP’ye de tek başına yeter”

MHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Tayfun Uğur, seçim öncesi iddialı açıklamalarda bulundu.

511
Parti binasında düzenlenen basın açıklamasında konuşan MHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Tayfun Uğur, partisinin yerel seçimlerdeki uygulayacağı strateji ile ilgili asılsız haberler çıktığını söyledi. Bu durumun Çanakkaleli seçmenler arasında zihin karışıklığına yol açacak asılsız söylentilere neden olduğunu belirten Uğur, Milliyetçi Hareket Partisi’nin yerel seçimlerde hem AKP’ye hem de CHP’ye tek başına yeteceğini belirterek; “Bir süredir, Milliyetçi Hareket Partisi’nin yerel seçimlerde uygulayacağı strateji hakkında AKP ve CHP tarafından gerek fısıltı gazetesi, gerekse basın aracılığı ile sanki üstlerine vazifeymiş gibi değişik görüşler belirtilmektedir. Bu durum, Çanakkaleli seçmenlerimiz arasında zihin karışıklığına yol açacak asılsız söylentilere neden olmaktadır. Oysa Çanakkaleliler, AKP ve CHP’yi gerek ülke ve gerekse yerel siyaset anlayışı açısından çok yakından tanımaktadır.
 
AKP ve CHP ülke siyasetinde uygulamış oldukları kayıkçı kavgasının aynısını yerel siyasette de uygulayarak, Milliyetçi Hareket Partisi üzerindeki yerel iktidarlarının devamını sağlamak istemektedirler. Milliyetçi Hareket Partisinin yerel hizmet anlayışı, bu kayıkçı kavgasına terk edilemeyecek kadar kutsaldır. Teşkilatımız, yapılacak yerel seçimde, Çanakkaleli seçmenlerimizin Milliyetçi Hareket Partisine teveccühünü sağlayacak donanımdaki kadroları ile ürettiği projeleri, bilgi birikimi ve inancı ile gerek İl Genel Meclisi’nde gerekse belediye başkanlığı ve belediye meclisinde Milliyetçi Hareket Partisinin Çanakkale tarihinde görülmemiş bir başarısına imza atmak üzere hazırlıklarını sürdürmektedir.
 
Amacımız, Çanakkale’de Milliyetçi Hareket Partisinin yerel hizmet anlayışındaki farkı ortaya koyabilmek için İl Genel Meclisinde, Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclisinde Milliyetçi Hareket Partisi’ni tek başına iktidar erkine ulaştırmaktır. Böylece Çanakkale’de Milliyetçi Hareketin iktidarında diğer rant iktidarları son bulacaktır. Bunun için emperyalist zihniyetin diz çöktüğü bu kutsal vatan topraklarında ilelebet hür ve bağımsız yaşama inancında olan vatansever tüm Çanakkalelileri saflarımıza davet ediyoruz.  Önümüzdeki yerel seçimlerin iktidarı ‘Ne Mutlu Türküm, Ne Mutlu Çanakkaleliyim’ diyenlerin olacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi, yerel seçimlerde AKP’ye de, CHP’ye de tek başına yeter” dedi.
Paylaş