Uğur; “AKP halktan özür dilemeli”

MHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı İbrahim tayfun Uğur, AKP iktidarını Türk milletinden özür dilemeye davet etti. Uğur; “askerin elini kolunu bağlayan AKP zihniyeti, Kürt açılımı yaparak bölücü terörü daha da cesaretlendirmiştir” dedi.

676
Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale Merkez İlçe Başkanı İbrahim Tayfun Uğur, AKP hükümetini terör konusunda izlediği tutum nedeniyle sert bir dille eleştirdi. Başkan Uğur; “Canı pahasına bu ülkeyi savunan Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Türk polisine karşı küçük düşürücü aşağılayıcı tavır takınıp askerin elini kolunu bağlayan AKP zihniyeti Kürt açılımı yaparak bölücü terörü daha da cesaretlendirmiştir. Meclisten aldığı sınır ötesi operasyon yetkisine rağmen Kandil’i vuramayan Barzani’nin ayağına gidip beraber Türküler söyleyen bu zihniyet Türkiye’yi bu hale getirmiştir” dedi.
 
Uğur şunları söyledi; “Bir zamanlar kol kola girdiği Beşar Esad ile şimdi düşman olan Başbakan ve Dış İşleri Bakanı’nın yanlış politikaları nedeniyle bölücüler Irak’ın kuzeyinden sonra Suriye’nin kuzeyine yerleşmiştir. Bölücülerin yıllardır seslendirdiği Kürt sorunu söylemini sürekli kullanan ve taviz üstüne taviz veren AKP hükümeti bölücü terörün 2002 yılındaki sıfır noktasından bugün bulunduğu noktaya gelmesinin sorumlusu olmuştur. Türk milletine başsağlığı dileklerinde bulunan AKP iktidarı aslında bölücü terörden bu ülkeyi kurtaramadığı için Türk milletinden özür dilemelidir.
Paylaş