UEFA Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman? Galatasaray’ın rakibi belli oluyor

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi grupları için fikstür çekimi 30 Ağustos'ta bugün Fransa'nın Monaco kentinde yapılacak. Çekim saat 14.00’te başlayacak ve UEFA’nın resmi kanallarından canlı izlenebilecek. Galatasaray’ın gruptaki rakipleri, çekimle birlikte belli olacak.

1028

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi grupları için fikstür çekimi 30 Ağustos Cuma günü bugün Fransa’nın Monaco kentinde yapılacak. Çekimlerde, grup aşamasında karşılaşacağı takımlar belirlenecek. Türkiye saati ile 14.00’te başlayacak kura çekimi, UEFA’nın resmi kanallarından izlenebilecek. 36 takımın dört potta yer alacağı çekimde, toplamda dokuz grup oluşturulacak. İlk maçlar 25/26 Eylül tarihlerinde oynanacak.

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi grupları fikstür çekimleri ile birlikte rakipleri belli olacak. Fransa’nın Monaco kentinde 30 Ağustos Cuma günü bugün çekilecek olan kuralarda grup aşamasında karşılaşacağımız takımlar belirlenecek. Kura çekimi Türkiye saati ile saat 14.00’te başlayacak ve UEFA’nın resmi kanallarından izlenebilecek.

Pot 1: Roma, Manchester United, Porto, Ajax, Rangers, Frankfurt, Lazio, Tottenham, Slavia Praha.

Pot 2: Real Sociedad, AZ Alkmaar, Braga, Olympiacos, Lyon, PAOK, Fenerbahçe, M. Tel-Aviv, Ferencvaros.

Pot 3: Karabağ, Galatasaray, Viktoria Plzen, Bodo Glimt, Union SG, Dinamo Kyiv, Ludogorets, Mdtjylland, Malmö.,

Pot 4: Athletic Club, Hoffenheim, Nice, Anderlecht, Twente, Beşiktaş, FCSB, RFS, Elfsborg.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş