Twitter çöktü mü? X’e erişim sorunu yaşanıyor!

Twitter’da yaşanan sorunlar nedeniyle kullanıcılar tweet atamıyor ve paylaşımları göremiyor. Sorunun ne zaman çözüleceği henüz belli değil.

1056

Twitter kullanıcıları, bugün tweet atamama ve paylaşımları görememe sorunuyla karşılaştı. Sorunun nedeni ve çözümü henüz bilinmiyor.

Twitter’da neler oluyor?

Twitter, dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biri. Milyonlarca kullanıcı, güncel haberler, ilgi alanları, ünlüler ve daha birçok konuda tweet atıyor ve takip ediyor. Ancak bugün Twitter’da bir sorun yaşandı. Kullanıcılar, Twitter’a giriş yapabildikleri halde, paylaşımları göremediklerini ve tweet atamadıklarını belirttiler.

Sorun nasıl ortaya çıktı?

Uygulamaya bilgisayardan giren kullanıcılar, herhangi bir tweet görüntüleyemediklerini ve takip ettikleri kimse yokmuş gibi uyarı aldıklarını söylediler. Twitter’ın kendi algoritmasına göre, takip etmedikleri hesapların paylaşımlarının da gösterildiği ‘Sana özel’ bölümünde de aynı durum geçerliydi.

Uygulamaya telefondan giren kullanıcılar ise eski paylaşımları görebildiklerini ancak yeni paylaşımların akışa düşmediğini ve akışın yenilenmediğini ifade ettiler. Ayrıca, kullanıcıların profillerine girildiğinde de paylaşımların görüntülenemediği görüldü.

Sorun çözüldü mü?

Saat 9:45 itibarıyla akışın yenilenebildiği ve tweet atmanın mümkün olduğu bildirildi. Ancak sorunun tamamen çözülüp çözülmediği ve neden kaynaklandığı henüz netleşmedi. Twitter yetkilileri, konuyla ilgili bir açıklama yapmadı. Twitter kullanıcıları, sorunu sosyal medyada ve diğer platformlarda paylaştı. Bazı kullanıcılar, Twitter’ın çökmesine esprili yaklaşırken, bazıları da mağduriyetlerini dile getirdi.

(Haber Merkezi)

Paylaş