Türkiye - İzlanda Maçı Ne Zaman? Hangi Kanalda Yayınlanacak?

A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar Ligi B Ligi 4. Grup kapsamında İzlanda ile kritik bir karşılaşmaya çıkmaya hazırlanıyor. Son olarak Galler ile 0-0 berabere kalan Türkiye, İzlanda maçından galibiyetle ayrılarak gruptaki ilk galibiyetini elde etmek istiyor. İzmir Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak bu önemli maç futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Peki, Türkiye - İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Hangi kanalda canlı yayınlanacak?

892

UEFA Uluslar Ligi'nde A Milli Takım heyecanı devam ediyor. Galler ile golsüz berabere kalan Türkiye, grubundaki ikinci maçında İzlanda ile karşılaşacak. İzmir Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak bu kritik karşılaşma öncesinde futbolseverler, Türkiye-İzlanda maçı ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacak sorularını merak ediyor. İşte Türkiye-İzlanda maçı ile ilgili tüm detaylar…

Türkiye - İzlanda Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Futbolseverlerin heyecanla beklediği Türkiye - İzlanda maçı 9 Eylül Pazartesi günü oynanacak. Maç, saat 21.45'te başlayacak. İzlanda maçının bilet satışları 3 Eylül 2024 tarihinde, saat 15.00'te başladı ve büyük ilgi gördü. İzmir Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak olan bu mücadelede Türkiye, sahasında galip gelerek grupta avantajlı duruma geçmeyi hedefliyor.

Türkiye - İzlanda Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Milli takımımızın İzlanda ile yapacağı bu kritik mücadele, TV8 ekranlarından canlı olarak futbolseverlere sunulacak. İzlanda karşısında güçlü bir kadroyla sahaya çıkacak olan A Milli Futbol Takımı, zorlu rakibini mağlup ederek grupta ilk galibiyetini almak istiyor.

Milli Takımın Aday Kadrosu Belli Oldu

A Milli Takım Teknik Direktörü tarafından belirlenen aday kadro da futbolseverler için açıklandı. Kadroda önemli eksiklikler dikkat çekiyor. Ahmetcan Kaplan, Doğan Alemdar, Enes Ünal, Ferdi Kadıoğlu, Ozan Kabak ve Rıdvan Yılmaz, sakatlıkları nedeniyle kadroya dahil edilmedi. Öte yandan Emirhan Topçu, Eren Dinkci ve Mustafa Hekimoğlu ise ilk kez A Milli Takım aday kadrosuna davet edildi.

İşte Aday Kadro

  • Kaleciler: Altay Bayındır (Manchester United), Mert Günok (Beşiktaş), Muhammed Şengezer (RAMS Başakşehir), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)
  • Defans: Abdülkerim Bardakcı, Kaan Ayhan (Galatasaray), Çağlar Söyüncü, Mert Müldür, Samet Akaydin (Fenerbahçe), Emirhan Topçu (Beşiktaş), Eren Elmalı (Trabzonspor), Merih Demiral (Al-Ahli), Zeki Çelik (Roma)
  • Orta Saha: Hakan Çalhanoğlu (Inter), İsmail Yüksek (Fenerbahçe), Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Orkun Kökçü (Benfica), Salih Özcan (Wolfsburg)
  • Forvet: Arda Güler (Real Madrid), Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Can Uzun (Eintracht Frankfurt), Eren Dinkci (Freiburg), İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Kenan Yıldız (Juventus), Mustafa Hekimoğlu, Semih Kılıçsoy (Beşiktaş), Umut Nayir (TÜMOSAN Konyaspor)

UEFA Uluslar Ligi Türkiye Maç Programı

A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'nde oynayacağı diğer maçlar ve maç saatleri ise şu şekilde:

  • 6 Eylül 2024 / 21.45: Galler - Türkiye
  • 9 Eylül 2024 / 21.45: Türkiye - İzlanda
  • 11 Ekim 2024 / 21.45: Türkiye - Karadağ
  • 14 Ekim 2024 / 21.45: İzlanda - Türkiye
  • 16 Kasım 2024 / 20.00: Türkiye - Galler
  • 19 Kasım 2024 / 22.45: Karadağ - Türkiye
(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş