havadurum

Türkarslan; "Projemiz toplamda 4 kat ve 8120 metre² inşaat alanına sahip"

Tarım ve Orman Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne yapılacak olan yeni hizmet binasının temel atma töreni gerçekleşti.

1743

Tarım ve Orman Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığınca yürütülen merkez ve taşra modernizasyon projesi kapsamında Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne yapılacak olan yeni hizmet binasının temel atma töreni Tarım Ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider'in katılımıyla gerçekleştirildi.

Türkarslan; "Sorumluluğumuzun farkındayım"

Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne yapılacak olan yeni hizmet binası kapsamında gerçekleşen törende konuşan Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan: " Yeni görevime bu kadar anlamlı bir törenle başlamam benim için daha anlamlı bir hale geldi. Bugüne kadar emek harcayan başta Müdürümüz Erdem Karadağ olmak üzere tüm arkadaşlarımız ve Bakanlık yetkililerimize çok teşekkür ediyorum. Projemiz toplamda 4 kat ve 8120 metre² inşaat alanına sahip. Yeni hizmet binası içerisinde 220 kişilik konferans salonu, 330 kişilik yemekhane ve sosyal tesis alanını barındırmaktadır. Sorumluluğumuzun farkındayım belirlenen süre içerisinde projeyi güzel bir şekilde tamamlamak için bende elimden geleni yapacağım. Hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Gizlider; "Gökçeada ilçemizde de hizmet binası ve lojman yapımını sürdürmektedir"

Temel atma törenine katılım sağlayan Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider: " Sadece binalarımızın kalitesini arttırmıyoruz aynı zamanda hizmetimizin kalitesinin artırılması için tüm gücümüzle gayret ediyoruz. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunabilmenin çabası içerisinde olan Bakanlığımız, Çanakkale'de yeni bir hizmet binası yaparken aynı zamanda Gökçeada ilçemizde de hizmet binası ve lojman yapımını sürdürmektedir. Bugün burada Çanakkale İl Tarım ve orman Müdürlüğü yeni hizmet binasının ilk temellerini atıyoruz. Çanakkale'mize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
(Dilan Kaynak)

Paylaş