Türkarslan Muhtarlar Derneği’ni, ziyaret etti

Çanakkale Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan, 19 Ekim Muhtarlar Günü sebebiyle Merkez Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti ve muhtarlarla çeşitli konuları değerlendirdi.

417

Çanakkale Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Çanakkale Merkez Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Ziyaretin ardından açıklama yapan Türkarslan, “Çanakkale Merkez Muhtarlar Derneğimizi ziyaret ederek, Muhtarlar Gününü kutladık. Yapılan ziyarette, muhtarlarımızla Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS), Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM), Destekleme Modeli ve Üretim Planlaması gibi önemli konuları değerlendirdik” dedi.

Ziyaret sırasında muhtarlarla Çanakkale iline ait tarım talepleri, sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı. Türkarslan, muhtarların yerel yönetimlerdeki önemli rolüne dikkat çekerek, Çanakkale’nin tarım sektöründe karşılaşılan zorluklara ilişkin görüş alışverişinde bulunduklarını ifade etti.

“Başta Başkanımız Ufuk Göçoğlu olmak üzere tüm muhtarlara teşekkür ediyorum”

Türkarslan, ziyaretinin sonunda, “Başta Başkanımız Ufuk Göçoğlu olmak üzere tüm muhtarlarımıza sıcak karşılamaları ve ilgileri için çok teşekkür ediyorum. Muhtarlar Günü kutlu olsun” diyerek muhtarların gününü kutladı.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş