Türkarslan, Gökçeada’da Tarımsal Kalkınma Projelerini değerlendirdi

Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan, Gökçeada’da çeşitli kooperatiflerle bir araya gelerek tarımsal kalkınma projeleri üzerine değerlendirmelerde bulundu.

254

Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan, Gökçeada’da önemli temaslarda bulundu. Türkarslan, Gökçeada Kadın Emeği Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ve Su Ürünleri Kooperatifi temsilcileri ile bir araya gelerek bölgenin tarımsal kalkınma projelerini değerlendirdi. Gerçekleştirilen bu toplantılarda, bölgede hayata geçirilecek yeni projeler üzerine fikir alışverişi yapıldı.

Türkarslan, Gökçeada İlçesi’nde düzenlediği ziyaret kapsamında, yerel tarımsal kooperatiflerle bir araya geldi. Türkarslan, Gökçeada Kadın Emeği Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Kaleköy-Uğurlu-Yenibademli Köyleri Su Ürünleri Kooperatifi ve İlçe Merkezi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi temsilcileri ile buluşarak, bölgede yapılacak tarımsal projeler üzerine değerlendirmelerde bulundu ve kooperatiflerin gelecekteki projeleri ve tarımsal kalkınmanın güçlendirilmesi amacıyla yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

İl Müdürü Türkarslan, kooperatiflerin bölgesel kalkınma için taşıdığı önemine değinerek, bu çalışmaların bölgedeki üretim kapasitelerini artıracağını belirtti. Ayrıca, Türkarslan ev sahiplikleri için kooperatif temsilcilerine teşekkür etti.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş