havadurum

Türk toplumunun tahammülü kalmadı

MHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı İbrahim Tayfun Uğur, son zamanlarda yaşanan terör saldırılarıyla ilgili bir basın açıklaması yaptı.

503
 
MHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Tayfun Uğur Merkez İlçe Binası’nda gerçekleştirdiği basın açıklamasında AKP İktidarı’nın bölücü terörü bitirmek üzere izlediği politikanın acziyet ve teslimiyet içerdiğini belirterek yaşananlara Türk toplumun tahammülünün kalmadığını belirtti. Uğur açıklamasında AKP İktidarının; “Bölücü terörü bitireceğiz, anaların gözyaşlarını dindireceğiz” diyerek Türk Milletini PKK terörünün biteceğine ikna etmeye çalıştığını, buna karşılık PKK’nın günden güne eylemlerini ve uyguladığı şiddetin dozunu artırdığını ve etki alanını sürekli genişletme eğiliminde olduğunu belirterek, iktidarın terör konusunda aynı yöntemleri izleyerek devam etmesi halinde PKK’nın adım adım tüm amacına ulaşacağını söyledi.
 
AKP iktidarının sözde bölücü terörle mücadele, özde ise müzakere çerçevesinde yürüttüğü politikaların bütününün acziyet, teslimiyet yüklü olduğunu söyleyen Uğur bunun en somut göstergesinin ise istatistikler ve rakamlar olduğunu ifade etti. Uğur içinde bulunulan süreçte AKP tarafından meclisten geçirilmek istenilen yeni yerel yönetimler yasası ile özerkliğe doğru ilk adımın atılacağını ve bölücü terörün çözümü adına asıl Türkiye’nin çözülmek istendiğini kaydetti. MHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı İbrahim Tayfun Uğur: “AKP İktidarı şunu iyi bilsin ki yaşananların her biri yüce Türk milletinin tahammül sınırlarını zorlamaktadır. Türk Milleti bütün bu yaşananları asla unutmayacaktır. Ülkemizin çözülerek bölünmesine karşı direnen bunun için her şeyi göze alan yegane merkez geçmişte olduğu gibi bugün de ve gelecekte de MHP olacaktır. Ülkemizin varlığını birliğini ve bütünlüğünü isteyen vatansever herkesi MHP saflarına katılmaya davet ediyoruz, MHP bu ülkenin tek ve son şansıdır” diyerek sözlerine son verdi.
Paylaş