havadurum

Türk Anneler Derneği Başkanlığına Belgin Akpınar Seçildi

Belgin Akpınar başkanlığındaki Türk Anneler Derneği Çanakkale Şubesi, uzun yıllardır sürdürdüğü başarılı çalışmalarla bölgedeki eğitim ve sosyal yardım alanında önemli bir aktör olmuştur.

948

Çanakkale'nin önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Türk Anneler Derneği Çanakkale Şubesi, uzun yıllardır sosyal sorumluluk projeleri ve verdiği burslarla yüzlerce öğrencinin hayatına dokunmuş bir öncü olmuştur. Son genel kurul toplantısında, derneğin köklü lideri Belgin Akpınar yeniden başkan seçilerek güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. Derneğin misyonu ve Akpınar'ın liderliği, uzun yıllara dayanan deneyim ve başarılarla doludur.

Başkan Seçilen Belgin Akpınar "Vizyonumuz Eğitimde İz Bırakmak"

24 yıldır aralıksız olarak sürdürdüğü başkanlık görevini kusursuzca yöneten, istikrarlı ve başarılı bir şekilde faaliyet göstermesini sağlayan Belgin Akpınar yeniden başkan seçildikten sonra açıklamalarda bulundu. Akpınar “Derneğin kuruluşundan bu güne kadar yapılan organizasyonlarla 1250 çocuğumuzu okuttuk. Eğitime yapılan bu yardımlarla Çanakkale gündeminde dernek olarak önemli bir yere geldik. İlk günkü azim ile yeni seçilmiş yönetin kurulu arkadaşlarımızla derneğimizin projelerini gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Türk Anneler Derneği Çanakkale Şubesi, eğitim alanında özellikle öğrencilere yönelik pek çok başarılı proje gerçekleştirmiştir. Dernek, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere burs imkânları sunarak eğitim hayatlarını desteklemekte ve geleceğe umutla bakmalarını sağlamaktır. Bunun yanı sıra, çeşitli sosyal etkinlikler düzenleyerek toplumun farklı kesimlerine dokunmayı amaçlıyoruz.” dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş