Turan ve Gökhan "Çanakkale" için buluştu

1228
Çanakkale Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı önceki gün gerçekleşti. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan`ın gündeme dair konuşmasıyla başlayan toplantı gündem maddelerinin görüşülmesi ile devam etti. Uzun süredir su sıkıntısı gündemde olan Çanakkale`nin tek içme sulama kaynağı Atikhisar Barajı doluluk oranı ile ilgili bilgi veren Başkan Gökhan, doluluk oranının yüzde 91`e ulaştığını belirterek "Çanakkale`nin tek içme suyu kaynağı olan Atikhisar Barajı`nın doluluk oranı yüzde 91`e ulaştı. Çanakkale rahat bir nefes aldı" dedi. Başkan Gökhan, AK Parti Grup Başkanvekili Esra Yüksel ile birlikte AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile toplantı gerçekleştirildiğini belirtti. Başkan Gökhan, toplantıda borçlanma, Sarıçay ve havaalanı duvarı... gibi kente dair konuların görüşüldüğünü söyledi. AK Parti Belediye Meclis Grup Başkanı Yüksel`de yapılacaklara dair üzerlerine düşenleri yerine getireceklerini kaydetti. 
 
"Sayın Turan`a teşekkür ediyoruz"
Başkan Gökhan; Atikhisar Barajı`nın doluluk oranının yüzde 91`e çıktı. Yüzde 20 seviyelerinden bugüne gelindi. Suyu tasarruflu ve dikkatli kullanmaya devam etmeliyiz. Geçen hafta Esra hanımla birlikte sayın Bülent Turan ile toplantı yaptık. Esra hanım yola girdi dedi. Şimdi takip ediyoruz. Bir borçlanma konusu vardı. Sarıçay konusu ve havaalanı duvarı konusu vardı. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Gıyabında sayın Bülent Turan`a da teşekkür ederiz" dedi.
 
"Üzerimize düşeni yapacağız"
Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Esra Yüksel`de görevde geçirdikleri 2 yıl süresince gündeme getirip takipçisi oldukları projelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. AK Parti Belediye Meclis Grubu olarak, şehrin yeni yerleşim bölgesi Tekzen mevkiine yapılması için uzun süredir mücadele verdikleri caminin şantiye çalışmasının başladığını belirten AK Partili Yüksel, bundan sonraki süreçte Sarıçay üzerine inşa edilmesi planlanan dördüncü araç köprüsü projesinin hayata geçirilmesi için üzerlerine düşeni yapacaklarını kaydetti.
(Eren Aşnaz)
Paylaş