havadurum

Turan, Gider, İskenderoğlu; "Millete hizmet etmeye devam edeceğiz"

781

 Uzun süredir heyecanla beklenen yerel seçim yarışı sona erdi. AKP Çanakkale Merkez’de seçim yarışını kaybederken, Çanakkale’nin en önemli ilçelerinden Biga’yı CHP’nin elinden almayı başardı. Seçimin ardından AKP Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Cumhur İttifakı AKP Belediye Başkan adayı Ayhan Gider, AKP Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu açıklamalarda bulundular. Seçimin ardından Biga’da vatandaşlara seslenen Milletvekili Turan, Biga’da ve Lapseki’de vatandaşların haklı seçim sonucu gururuna ortak olduklarını belirterek; “Şehrimizde yüzde 42 oy oranı ile tekrar partimizi birinci yapan, toplam 34 İl Genel Meclisi Üyeliğinin 15’ini partimize emanet eden, kıymetli hemşerilerimize layık olabilmek için daha çok çalışacağız” dedi. Belediye Başkan adayı Gider, seçim sonuçlarının hemen ardından yaptığı açıklamada, rakibi Ülgür Gökhan’ı tebrik ederken, çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etti. AKP Milletvekili Jülide İskenderoğlu ise seçim sonrası verdiği mesajında; “Biz iktidar olmanın, yine Türkiye’nin birinci partisi olmanın bilinciyle, milletin ümidi olduğumuzu unutmadan sorumluluğumuzu bilmeliyiz” dedi. 

 
“Hemşerilerimize layık olabilmek için daha çok çalışacağız”
Açıklamasında, tüm hemşerilerine layık olabilmek için daha çok çalışacaklarını belirten Milletvekili Turan; “Şehrimizin en büyük ilçesi Biga’mızda ve ardından baba ocağımız Lapseki’mizde, hemşerilerimizin haklı seçim sonucu gururuna ortak olduk. Ezine ve Yenice ilçelerimizin yanında Karabiga, Gümüşçay, Geyikli, Kalkım, Terzialan, Evreşe Beldelerini de bizlere emanet eden hemşerilerimize müteşekkiriz. Şehrimizde yüzde 42 oy oranı ile tekrar partimizi birinci yapan, toplam 34 İl Genel Meclisi Üyeliğinin 15’ini partimize emanet eden, kıymetli hemşerilerimize layık olabilmek için daha çok çalışacağız. Oy veren vermeyen tüm Çanakkaleli hemşerilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.
  
“Çanakkale ve ülkemiz için hayırlı olsun”
Seçimin hemen ardında açıklamasında, rakibi Gökhan’ı tebrik eden Belediye Başkan adayı Gider; “Çanakkale’de Halkımızın tercihi ile Belediye Başkanlığına Ülgür Gökhan seçilmiştir. Kendisini kutluyorum. Millet iradesi sadece seçildiğimizde değil her daim başımızın üstündedir. Bu süreçte canla başla çalışan Ak Parti ve MHP ` li dostlarımıza, Belediye Meclis Üyelerimize, sivil toplum gönüllülerimize teşekkür ediyorum. Çanakkale’miz ve ülkemiz için hayırlı olsun” dedi.
 
“Milletimiz ne derse doğru diyerek biz hizmet etmeye devam edeceğiz”
Seçim sonuçlarının ardından Millet için hizmet etmeye devam edeceklerini ifade eden Milletvekili İskenderoğlu; “31 Mart Yerel Seçimlerini bitirdik ve tüm Türkiye’de AK Parti olarak, Cumhur İttifakı olarak kimi yerde üzüldük, kimi yerde sevindik. Bildiğimiz ve inandığımız odur ki; demokrasimizin gereği, milletimizin takdiri başımızın tacıdır. Biz iktidar olmanın, yine Türkiye’nin birinci partisi olmanın bilinciyle, milletin ümidi olduğumuzu unutmadan sorumluluğumuzu bilmeliyiz. Milletimiz ne derse doğru diyerek, biz hizmet etmeye devam edeceğiz. Hizmetimizi eksik yaptığımız alanları toparlamak, gönüllere giremediğimiz yerde daha çok çalışıp gönüllere gireceğiz. Çanakkale özelimizde de seçimde Belediye Başkan adayı olarak gerek AK Partimizi gerekse Cumhur İttifakımızı temsil eden istisnasız tüm adaylarımızı tebrik ediyorum. İnanılmaz özverili, gece gündüz demeden çalıştılar. Projelerini paylaştılar, gönüllerde yerlerini aldılar. Beraber yol yürüyüşümüzü asla bırakmayacağımızı her zaman biliyoruz. Birlikte çalıştığımız İl Genel ve Belediye Meclis Üyesi adayı kardeşlerimiz de sıralaması ne olursa olsun gece gündüz demeden çalıştılar ve hizmet yarışında bir arkadaşımız fazla Meclis’te temsil etsin diye mücadele ettiler. Tüm kardeşlerimizi kutluyorum” dedi.
(Zeynel Yöner)
Paylaş