havadurum

Turan da görevinin başında

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atanan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 il valisiyle online toplantı gerçekleştirdi. İçişleri Bakan Yardımcılığı görevine getirilen Bülent Turan da toplantıda yer aldı.

424
14-28 Mayıs seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabineye alınan ve İçişleri Bakanı olarak görevlendirilen Ali Yerlikaya, çalışmalarını hızlı başladı. Bakan Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla İçişleri Bakan Yardımcısı olarak atanan önceki dönem Çanakkale Milletvekili ve TBMM önceki dönem Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın da katılımıyla 81 il valisiyle toplantı gerçekleştirdi. Toplantı, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın başkanlığında, İçişleri Bakan Yardımcıları Bülent Turan, Mehmet Aktaş, Mehmet Sağlam, Münir Karaloğlu, Jandarma Genel Komutanı, Sahil Güvenlik Komutanı, İçişleri Bakanlığı Genel Müdürleri, Vali İlhami Aktaş, İl Emniyet Müdürü Celal Taşci, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Sadi Akman, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan Oran ile 81 İl Valisinin video konferans yöntemiyle katılım sağladığı ilk toplantı gerçekleştirildi.

"Ülkemizin huzur ve güvenliği için çalışıyoruz"
Toplantı ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, "Bakan Yardımcılarımız, Jandarma, Emniyet, Sahil Güvenlik, AFAD, Göç İdaresi ve Merkez Teşkilâtımızın katılımıyla 81 ilimizin Valileriyle Video Konferans Toplantımızı gerçekleştirdik. 340 bin Emniyet, 195 bin Jandarma, 8.300 Sahil Güvenlik olmak üzere 600 bini aşkın personelimizle Ülkemizin huzur ve güvenliği için el birliğiyle çalışıyoruz" dedi.
(Atilla Akın)
Paylaş