havadurum

Turan, Çanlı muhtarlar ile bir araya geldi

Çanakkale’nin Çan ilçesinden gelen muhtarlar ve İl Genel Meclis üyesi Murat Okan, İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan’ı ziyaret etti.

1317

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, muhtarlarla birlikte Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezini (GAMER) gezerek, bakanlık faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Turan, GAMER’in ülkenin güvenliği için önemli bir merkez olduğunu ve burada yapılan çalışmaların takdir edilmesi gerektiğini söyledi.

50 Çanlı muhtar Ankara'ya gitti

Bakan Turan’ı İl Genel Meclis üyesi Murat Okan ve Çan’dan gelen yaklaşık 50 muhtar ziyaret etti. Muhtarlar; Turan’a görevinde başarılar dileyerek, Çanakkale’ye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Turan ise muhtarlara bakanlık faaliyetleri hakkında bilgi vererek, Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezini (GAMER) gezdirdi.

"Çanakkale'de güzel işler yaptık"

Turan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şöyle konuştu: “Çanakkale’de güzel işler yaptık, bu güzel işleri yaparken de muhtarlarımızla, teşkilatlarımızla beraber olduk. Hep iyi niyetle iş ürettik. Yaptığımız güzel işlerin karşılığını da görüyoruz. Ben vekilliği bıraktım ama vekil gibi dostlarımız, arkadaşlarımız, teşkilatımız arar sorar, gelir giderler. Aynı şekilde siz tercihen muhtarlığı bıraksanız ve işinizi iyi yapmışsanız yine vatandaş sizden hizmet bekleyecek, derdini sıkıntısını size iletecek. Mesele beraber olmak ve güzel işler yapmak, bu ülkenin büyümeye, gelişmeye ihtiyacı var. Geçtiğimiz dönem milletvekili olarak omuz omuza Çanakkalemize hizmet ettiğimiz değerli vekilimiz Jülide İskenderoğlu bu dönem belediye başkanı adayı oldu. İnşallah Çanakkalemize kadın eli değecek ve güzel hizmetlerde bulunacak.”

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş