Turan’dan ‘Teşekkür’ yemeği

AKP Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, akşam yemeğinde AKP Çanakkale İl Başkanı, AKP Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ve İl Genel Meclis Üyeleri ile bir araya geldi.

670
 
 
Yemekte tüm AKP teşkilatına teşekkür eden Milletvekili Bülent Turan, AKP ailesi olarak Çanakkale’de yoğun geçen iki ayın sonunda iyi bir kampanya yürüttüklerini, diğer muhalefet partilerinin adaylarının isimlerini ağızlarına almadan nezaket içerisinde çalıştıklarını ancak aynı hassasiyeti aynı şık tavrı diğer partilerden görmediklerini belirtti. Turan, “İlçe ilçe, köy köy tüm teşkilatımızla birlikte unutulmaz bir kampanya dönemi yaşadık. Oylarımızda düşüş olsa da AK Parti girmiş olduğu 4. Genel seçimden de büyük farkla birinci parti olarak ayrılmış, alternatifi olmadığını kanıtlamıştır. Milletimizden ne gelirse ona razıyız. Eksiklerimizi değerlendirip daha güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. AK Parti milletimizin kararı doğrultusunda bugüne kadar olduğu gibi sorumlu davranmaya devam edecektir. Milletimiz müsterih olsun” dedi.
 
AKP`li adaylarla kahvaltıda buluştu
Diğer yandan, AKP Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Milletvekili adayları İsmail Kaşdemir, Jülide İskenderoğlu ve Sebahattin Güner ile bir araya gelerek seçimin değerlendirmesini yaptı. Turan, “Tüm aday ve aday adaylarımızla birlikte uyum içerisinde bir kampanya yürüttük. Çanakkale’de bu uyumun kalıcı olması için çalışacağız. 7 Haziran seçimlerinin tartışmasız galibi AK Parti’dir. Girmiş olduğu 4. Genel seçimden de büyük oy farkıyla birinci olan partimiz milletimiz tarafından ülkenin geleceğinde tartışmasız söz sahibi olarak gösterilmiştir. Milletimizin kararına saygı duyuyoruz. Türkiye’nin girmiş olduğu istikrarlı rotadan çıkmaması için sorumlu tavrı sergilemeye devam edeceğiz” dedi. (Haber Merkezi)
Paylaş