havadurum

Tuğçe Özbudak kimdir? Oyuncu ve sunucu Tuğçe Özbudak’ın hayatı, kariyeri ve evliliği

Oyuncu ve sunucu Tuğçe Özbudak, Adanalı dizisindeki Pınar rolüyle tanınan bir isimdir. Tuğçe Özbudak, aynı zamanda bir su altı arkeoloğu ve belgeselcidir. Tuğçe Özbudak, 2020 yılında Melikhan Kılıçarslan ile evlenmiştir. Peki, Tuğçe Özbudak kimdir? Kaç yaşında, nereli? Tuğçe Özbudak’ın hayatı, kariyeri ve evliliği hakkında merak edilenleri sizler için derledik. İşte Tuğçe Özbudak hakkında bilmeniz gerekenler…

1401

Oyuncu ve sunucu Tuğçe Özbudak, Adanalı dizisindeki Pınar rolüyle tanınan bir isimdir. Tuğçe Özbudak, aynı zamanda bir su altı arkeoloğu ve belgeselcidir. Tuğçe Özbudak, 2020 yılında Melikhan Kılıçarslan ile evlenmiştir. Peki, Tuğçe Özbudak kimdir? Kaç yaşında, nereli? Tuğçe Özbudak’ın hayatı, kariyeri ve evliliği hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

Tuğçe Özbudak’ın hayatı

Tuğçe Özbudak, 10 Haziran 1982 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Çocukluğunda astım hastalığıyla mücadele eden Özbudak, doktorunun tavsiyesi üzerine yüzme sporuna başlamıştır. Yüzme sporu sayesinde astımını yenmeyi başaran Özbudak, daha sonra serbest dalışa ilgi duymuştur. Bilkent Üniversitesi’nden mezun olan Özbudak, aynı zamanda bir su altı arkeoloğu ve belgeselcidir.

Tuğçe Özbudak’ın kariyeri

Tuğçe Özbudak, oyunculuğa “Aloya” adlı dizi ile başlamıştır. Daha sonra “Kod Adı”, “Yalan Dünya”, “Kuzey Rüzgârı”, “Gece Gündüz” gibi dizilerde rol almıştır. Tuğçe Özbudak’ın asıl çıkışı ise 2008-2010 yılları arasında yayınlanan Adanalı dizisindeki Pınar karakteriyle olmuştur. Bu dizide Selin Demiratar, Oktay Kaynarca, Mehmet Akif Alakurt gibi isimlerle birlikte oynamıştır. Tuğçe Özbudak, ayrıca “İşler Güçler”, “Dada Dandinista” gibi komedi programlarında da yer almıştır. 2016 yılında “İşte Benim Stilim” adlı moda yarışmasına katılan Özbudak, finalist olmayı başarmıştır. Tuğçe Özbudak, sinema filmlerinde de rol almıştır. “Değirmencinin Kızı”, “Son Ders: Aşk ve Üniversite”, “Kanımdaki Barut”, “Yusuf Yusuf” gibi filmlerde oynamıştır.

Tuğçe Özbudak’ın evliliği

Tuğçe Özbudak, 2020 yılında Melikhan Kılıçarslan ile evlenmiştir. Melikhan Kılıçarslan, bir iş adamıdır. Çiftin nikah töreni pandemi nedeniyle sade bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Tuğçe Özbudak ve Melikhan Kılıçarslan, mutlu bir evlilik sürdürmektedir. (Haber Merkezi)

Paylaş