havadurum

Tuğberk Güzel CHP İl Başkanlığı adaylığını açıkladı

CHP Çanakkale’de ilk il başkanı adaylığını açıklayan isim CHP Gençlik Kolları Başkanı Tuğberk Güzel oldu. Güzel, “Ne onun ne bunun ne de bir başkasının değil, gençlik kollarının ana kademe il başkanı adayıyım” dedi.

1324

CHP Gençlik Kolları Başkanı Tuğberk Güzel eleştirilere cevap verdikten sonra İl Başkanlığına adaylığını açıkladı. CHP Geçtiğimiz genel seçimlerde de CHP Çanakkale 4. Sıra milletvekili adayı olan Güzel Merkez İlçe Kongresinde yaptığı konuşmada mücadele işareti verdi.

“Biz mücadele etmeye devam edeceğiz”

Geçtiğimiz genel seçimlerde de CHP Çanakkale 4. Sıra milletvekili adayı olan Güzel, CHP İlçe Kongresi’nde yaptığı konuşmada, Merkez İlçe yönetim listesini eleştirerek, “İlçe kurulu listesinin bu şekilde oluşturulmuş olması bizim için çok büyük bir hayal kırıklığı. İsterdim ki listemizde bulunan 3 arkadaşımız, aynı zamanda da gençlik kollarımızda emek sarf etmiş, 3 – 4 arkadaşımızın olmasını. Hem yeni arkadaşlarımızı kazanmış olurduk hem de mücadele eden arkadaşlarımıza değerlerini göstermiş olurduk. Biz mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

“Enerjimizi bazıları tehdit olarak görüyor”

Milletvekili adaylığı için yapılan eleştirilere cevap veren CHP İl Başkan Adayı Güzel, “Bizim yükselişimizi, dinamizmimizi, enerjimizi bazıları tehdit olarak görüyor. Bunu tehdit olarak görmemelisiniz. Biz bütün kardeş ve arkadaşlarımızla, abimlerim ve ablalarımla mücadele etmeye devam edeceğiz. Ancak, maalesef gençlik kolları örgütü olarak uzun zamandır ilçe kongrelerinde genç ve heyecanlı bir adayı destekleyeceğiz diyorduk. Şimdi de bunu size ilan etmek istiyorum. Ne onun ne bunun ne de bir başkasının değil, gençlik kollarının ana kademe il başkanı adayıyım” dedi. (Damla Yeltekin)

Paylaş