havadurum

Tuğba Ekinci Kimdir? Nereli, Kaç Yaşında, Ne İş Yapıyor?

Tuğba Ekinci kimdir? Nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Tuğba Ekinci, Türk pop müzik şarkıcısıdır. Şov dünyasına girişi Osman Sınav’ın Ekinci’yi keşfetmesiyle oldu. Kral TV’de VJ’lik yaptı. Erol Köse ile tanışması şarkıcılık kariyerinin başlangıcı oldu. 2005 yılında ilk albümü 'O Şimdi Asker’i çıkardı. Tuğba Ekinci kimdir? Nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Bu yazımızda öğreneceksiniz.

2261

Tuğba Ekinci, Türk pop müzik şarkıcısıdır. Şov dünyasına girişi Osman Sınav’ın Ekinci’yi keşfetmesiyle oldu. Çarkıfelek’te hosteslik, Kral TV’de VJ’lik yaptı. Erol Köse ile tanışması şarkıcılık kariyerinin başlangıcı oldu. Özcan Şenyaylar’dan özel şan dersleri aldı. 2005 yılında ilk albümü 'O Şimdi Asker’i çıkardı. Buzda Dans yarışmasının finalisti oldu. Tuğba Ekinci kimdir? Nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Bu yazımızda öğreneceksiniz.

Tuğba Ekinci’nin Kimdir?

Tuğba Ekinci, 9 Haziran 1977 yılında Kars’ta doğdu. Bir ablası vardır. Annesi Havva Ekinci hemşire, babası İTÜ mezunu inşaat mühendisidir. Pendik Lisesi’ni bitirdi. Şov dünyasına girişi Osman Sınav’ın Ekinci’yi keşfetmesiyle oldu. Bodrum’da ‘Mavi Düşler’ dizisini çekerken Ekinci’yi gördü ve teklifte bulundu. 1994 yılında Çarkıfelek’te bir süre hosteslik yaptı. Aynı yıl güzellik yarışmasına katıldı, elemeleri geçti ve ilk 20 aday arasında yer aldı. Ancak babasının izin vermemesi sonucu yarışmadan çekilmek zorunda kaldı. Kral TV’de uzun süre VJ’lik yaptı.

Tuğba Ekinci’nin Şarkıcılık Kariyeri

Tuğba Ekinci’nin şarkıcılık kariyeri Erol Köse ile tanışmasıyla başladı. Özcan Şenyaylar’dan özel şan dersleri aldı. Ancak Erol Köse ile anlaşamadı. 2005 yılında Şahin Özer’den ilk albümü 'O Şimdi Asker’i çıkaran Tuğba Ekinci bir anda parladı. Albümdeki aynı adlı şarkısıyla büyük ilgi gördü. İkinci albümü 'Boynuz’u olaylı bir şekilde Özer’den ayrılarak, 2007 senesinde Seyhan Müzik’ten çıkaran Ekinci’nin üçüncü albümü 'Condom’dur. Albümdeki ‘Yanma Demezler’, ‘100 Derece’, ‘Hadi Kızım’, ‘Git Git Gör Gününü’, ‘Para Babası’, ‘Türkiye’nin Aslanları’ gibi şarkılarıyla dikkat çekti. 2020 yılında ‘Bende Maske Yok (Son Dakika)’ adlı single’ını yayınladı. 2023 yılında ise ‘Kahpe Kader’ adlı yeni bir single çıkardığını duyurdu.

Tuğba Ekinci’nin Kişisel Yaşamı

Tuğba Ekinci, 2002 yılında basketbolcu Fatih Özbilen ile evlendi. 5 yıl evli kaldı. 2007 yılında boşandı. Tuğba Ekinci’nin eski sevgilileri arasında 'Karadağlar’ın Gülali’si İbrahim Çelikkol ve Ümit Cem Şenol yer alıyor. Tuğba Ekinci, 2013 yılında kaza yapıp hurdaya çıkardığı, daha sonra aracı saklayıp, sigortadan para alabilmek için Jaguar marka arabasının çalındığını söyleyerek “suç uydurduğu” gerekçesiyle yargılandı. Yalan söylediğine karar veren mahkeme, “suç uydurmak”tan 25 gün hapis cezasına çarptırıldı. (Şerife Turhanlı)

Paylaş