Troya Müzesi 65 Yaş Üstü Ziyaretçilere Ücretsiz Ayrıcalıklar Sunuyor

Troya Müzesi bir kez daha tarzını ortaya koydu. Şimdi 65 yaş üstü müze dostlarına özel ücretsiz ayrıcalıklarla dikkatleri üzerinde topladı!

1203

Avrupa'nın en prestijli ödüllerinin sahibi olan Troya Müzesi, şimdi de 65 yaş ve üzeri ziyaretçiler için önemli bir adım attı. 2020 Avrupa Yılın Müzesi Özel Takdir Ödülü ve 2020-2021 Avrupa Müze Akademisi Özel Ödülüne layık görülen Troya Müzesi'nde adından sıklıkla söz ettirmeye devam ediyor. Yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olan Troya Müzesi bu kez de karşımıza 65 yaş ve üzeri müze dostlarına yeni ayrıcalıklarla karşımıza çıktı.

Yeni Ayrıcalıklar 65 Yaş ve Üzerine!

Troya Müzesi, yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Şimdi ise 65 yaş ve üzeri ziyaretçilere yönelik özel ayrıcalıklar sunuyor. Artık bu yaş grubundaki kültürel miras meraklıları, ücretsiz olarak müzeyi ziyaret edebilecekler.

Ücretsiz Rehberlik ve Etkinlikler

Troya Müzesi'nde 65 yaş üstü ziyaretçiler, randevu aldıkları takdirde 5 kişi ve üzeri gruplar için ücretsiz rehberlik hizmetinden de faydalanabilecekler. Ayrıca ücretsiz Homeros Bahçesi turu ve Türk Kahvesi eşliğinde Troya mitolojisi sohbetlerine katılma imkanı sunulacak.

Kahvenizi Nasıl Alırsınız?

Troya Müzesi, sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamayla 65 yaş üstü ziyaretçilerini Altın Çağlarını yaşamaya davet etti. Troya Müzesi’nin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Sevgili hanımefendiler ve beyfendiler, Altın Çağlarınızı yaşayan sizleri Troya Müzesi’ne bekliyoruz. Unutmadan, kahvenizi nasıl alırsınız?” denildi.

Randevu için

  • (0286) 217 67 40,
  • canakkalemuzesi@ktb.gov.tr,
  • sosyal medya hesapları.
(DAMLA YELTEKİN)
Paylaş