Toprak Razgatlıoğlu 2024 Dünya Superbike Şampiyonu Oldu

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, 2024 Dünya Superbike Şampiyonası'nın İspanya'daki final ayağında şampiyon olan milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu'nu tebrik etti. Bakan Bak, Toprak'ın başarılarıyla Türkiye'yi gururlandırdığını belirtti.

204

Milliçi motosiklet Toprak Razgatlıoğlu, 2024 Dünya Superbike Şampiyonası'nın 12.'si ve son ayağında şampiyon olarak büyük bir başarıya imza attı. İspanya'da düzenlenen final yarışında şampiyonlukla kazanmış, 2021 yılında elde ettiği “İlk Türk Superbike Dünya Şampiyonu” unvanına bir yenisini daha derecelendirilmiş Türk sporunda adını bir kez daha yazdırmıştı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Toprak Razgatlıoğlu'nun bu tarihi tebrik eden bir mesaj yayınladı. Bakan Bak, milli motosikletçinin Türkiye'yi bir kez daha gururlandırdığını vurgulayarak, şunları söyledi; “Milli motosikletçimiz Toprak Razgatlıoğlu, 2021 yılında 'İlk Türk Superbike Dünya Şampiyonu' olarak tarihte geçen yılın ardından, 2024'te bir kez daha bu seride şampiyon olarak çocukları gururlandırdı. 2024 Dünya Superbike Şampiyonası'nın İspanya'da 12. ve son ayağında şampiyonluğa ulaşan Toprak Razgatlıoğlu'nu tebrik ediyorum. Dünya çapında yarışseverler tarafından 'El Turco' lakabıyla anılan Toprak Razgatlıoğlu'nun başarısında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, milli motosikletçimizin başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş