havadurum

Tolgahan Sayışman Öldü Mü? İşte Gerçekler!

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, işleri için gittiği Kazakistan’da meydana gelen 7 büyüklüğündeki depremin ardından uzun süre ulaşılamadı. Sayışman’ın hayatını kaybettiği iddiaları sosyal medyada gündem oldu. Peki, Tolgahan Sayışman öldü mü? İşte Tolgahan Sayışman’ın sağlık durumu hakkında son dakika haberleri!

4702

Tolgahan Sayışman, Kazakistan’da yaşanan depremin ardından kendisinden haber alınamadı. Sosyal medyada Sayışman’ın öldüğü iddiaları yayıldı. Sayışman, durumunun iyi olduğunu sosyal medya hesabından paylaştı. Sayışman, Türkiye’ye döndü.

Tolgahan Sayışman Kimdir?

Tolgahan Sayışman, 17 Aralık 1981’de İstanbul’da doğdu. 2005 yılında Türkiye’yi temsilen Güney Kore’de gerçekleşen Uluslararası Erkek Güzellik Yarışması, Manhunt International’da dünya birincisi seçildi. Oyunculuk eğitimi aldıktan sonra 2006 yılında Esir Kalpler dizisiyle ekranlara çıktı. Ardından Maçolar, Dicle, Hepsi 1, Acemi Cadı, Elveda Rumeli, Aşk Tutulması, Aşk Geliyorum Demez, Kavak Yelleri, Lale Devri, Asla Vazgeçmem, Siyah İnci, Bir Umut Yeter, Şampiyon, Şeref Sözü ve Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı gibi yapımlarda rol aldı. 2017 yılında Almeda Abazi ile evlendi. İki çocuk babası olan Sayışman, aynı zamanda yapımcılık da yapmaktadır.

Tolgahan Sayışman Neredeydi?

Tolgahan Sayışman, işleri nedeniyle Kazakistan’a gitmişti. Önceki akşam Çin’in Sincan Uygur Özerk Bölgesi’ndeki Aykol kasabası merkezli 7,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Çin ve Kırgızistan’ın yanı sıra Kazakistan, Özbekistan gibi ülkelerde de etkisini gösterdi. Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman’ın da depreme burada yakalandığı ortaya çıktı.

Tolgahan Sayışman’a Ulaşıldı Mı?

Depremin ardından Tolgahan Sayışman’ın hayatından endişe eden sevenleri, sosyal medyada oyuncuya ulaşmaya çalıştı. Ancak uzun bir süre Sayışman’dan haber alınamadı. Bu durum, Sayışman’ın öldüğü iddialarının yayılmasına neden oldu. Sayışman’ın menajeri, oyuncunun sağlık durumuyla ilgili açıklama yapmadı.

Tolgahan Sayışman’ın Sağlık Durumu Nasıl?

Tolgahan Sayışman, depremin ardından Kazakistan’a ulaştığı ve durumunun iyi olduğu, oyuncunun sosyal medya paylaşımlarıyla ortaya çıktı. Ünlü oyuncu depremin ardından yaptığı paylaşımına, “Sıkıntı yok. Şükür en güvenilir yerdeyim” notunu düştü. Sayışman, paylaşımında Kazakistan bayrağı ve dua emojileri de kullandı.

Tolgahan Sayışman Türkiye’ye Döndü Mü?

Tolgahan Sayışman, depremin ardından Türkiye’ye dönüş yoluna çıktı. Sayışman, uçakta çektiği bir fotoğrafı da sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü oyuncu, İngilizce olarak “Eve dönme zamanı” ifadelerini kullandı. Sayışman’ın sevenleri, oyuncunun sağ salim Türkiye’ye döndüğünü öğrenince rahat bir nefes aldı.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş