havadurum

TGB’den Eğitim-İş’e destek

Ankara’da 19 Ocak tarihinde ‘Mesleğimiz Onurumuzdur’ sloganıyla eylem yapacak olan Eğitim-İş’e Çanakkale TGB’den destek geldi.

481
Ankara Tandoğan Meydanı’nda düzenlenecek olan eylemde; öğretmeni itibarsızlaştırmaya, öğretmene şiddete, maaş ve ek ders kayıplarına, norm kadro sorunlarına, alan değişikliği sorunlarına, alo 147 hattına, atanmayan öğretmenler sorununa, eğitimde gerici yapılanmaya, YÖK kanun taslağına, hizmetli ve memur sorunlarına, şubat dönemi özür durumu ataması yapılmamasına, özelleştirme ve yerelleştirme politikalarına ve kariyer basamaklarına hayır diyecek olan Eğitim-İş Çanakkale Şube üyelerine destek ziyaretleri sürüyor.
 
Eğitim-İş Çanakkale Şube Başkanı Ahmet Bozdemir’i ziyaret eden Çanakkale TGB üyeleri, ‘19 Ocak Mesleğimiz Onurumuzdur’ eylemine destek sözü verdi. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Bozdemir, güç birliği çağrısını yineleyerek; “Demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine, emeğimize, geleceğimize ve bağımsızlığımıza sahip çıkmak için birlikte mücadele etmeliyiz. Bu amaçla tüm sendikaları, siyasal partileri, demokratik kitle örgütlerini ve halkımızı 19 Ocak 2013 Cumartesi günü Ankara’da yapacağımız eyleme katılmaya, eylem ve güç birliği yapmaya çağırıyoruz” dedi.
Paylaş