Tapelerde Çanakkale izleri!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği ileri sürülen telefon kayıtlarında Çanakkale izlerine de rastlandı. Kayıtlara göre Başbakan`ın oğlu Bilal Erdoğan`ın Çanakkale açıklarında rüzgar enerjisi için ada satın almak istediği iddia ediliyor.

916
 
Bozcaada Gündem isimli Facebook hesabı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın Bozcaada’nın çevresinde yer alan adalarla ilgili bir ses kaydının yayınlandığını belirterek konunun imar planı çerçevesinde düşünülmesi gerektiği vurgusunu yaptı. “Bozcaada Gündem olarak daha önce yayınladığımız haberlerde, Bozcaada`daki arazilerle ilgili olarak (özellikle güney kısımda yer alan) Ali Ağaoğlu`nun, Bozcaada`nın çevresindeki adalarla ilgili olarak ise arap kökenli işadamlarının ilgilerinin olduğu yönünde iddialara yer vermiştik” denilen açıklamada, “Bugün yayınlanan ses kaydında, Recep Tayyip Erdoğan`ın oğlu Bilal Erdoğan`ın Bozcaada`nın çevresinde yer alan adalarla ilgili konuların bahsedildiği telefon görüşmelerini ortaya koyan bir ses kaydı yayınlanmıştır. Bütün bu konuşmaları, ada halkına sorulmadan kabul edilen imar planı çerçevesinde düşünülmesi gerektiğini düşünerek, adaseverlerin dikkatine sunuyoruz” bilgilerine yer verildi.
 
 
Daha önce de dile getirilmişti!
Bozcaada Gündem isimli facebook hesabında “26 Ağustos 2013 tarihinde Zübeyde Hanım Parkı`nda Bursa Şehir Plancıları Odası`nın katılımıyla gerçekleştirilen `Yeni İmar Planı` ile ilgili toplantıda, forum katılımcılarından biri, adamızın çevresinde yer alan adalarla ilgili şöyle bir bilgi paylaşmıştı: Adanın kuzeyinde iki tane ada var, Mavri Adalar diye geçiyor. Bu adalar satılmış. alanlardan bir tanesi arap şeyhi, diğeri de sevgili başbakanımızın oğluymuş. Herhal de orası boş kalsın diye almamışlardır” şeklindeki ifadeler dikkat çekti.
Paylaş