havadurum

Survivor 4 Eleme Adayı Kim Oldu? İşte O İsimler!

Survivor 4 eleme adayı belli oldu. Haftanın son dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazandı ve mavi takımdan bir isim daha eleme potasına girdi. Peki, Survivor 4 eleme adayı kim oldu? Eleme düellosunda hangi yarışmacılar karşı karşıya gelecek? İşte Survivor 4 eleme adayı ve son durum hakkında tüm detaylar…

1905

Survivor 2024 All Star'da dördüncü eleme adayı belli oldu. Haftanın son dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazandı ve mavi takımdan bir isim daha eleme potasına girdi. Peki, Survivor 4 eleme adayı kim oldu? Eleme düellosunda hangi yarışmacılar karşı karşıya gelecek? İşte Survivor 4 eleme adayı ve son durum hakkında tüm detaylar...

Survivor 4 Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2024 All Star'da haftanın 4. ve son dokunulmazlık oyunu 6 Şubat 2024 Salı akşamı oynandı. Kırmızı ve mavi takım, denge, güç ve atışın ön planda olduğu zorlu parkurda mücadele etti. Oyunun galibi 8-4'lük skorla kırmızı takım oldu ve dokunulmazlığı kazandı. Böylece mavi takım, ada konseyinde bir isim daha belirlemek zorunda kaldı.

Ada konseyinde yapılan oylama sonucunda, Berna 7 oy, Begüm 1 oy, Seda 3 oy, Sahra 1 oy aldı. En çok oyu alan Berna, Survivor 4 eleme adayı oldu. Berna, adının açıklanmasının ardından "Bekliyordum, şaşırmadım. Bu hafta çok iyi performans gösteremedim. Umarım düello sonrası adada kalırım" dedi.

Bu sonuçla Survivor 4 eleme adayları, Kardeniz, Pınar, Aysu ve Berna olarak belirlendi. Eleme adaylarının belli olmasının ardından, Acun Ilıcalı, performansa göre eleme düellosu eşleşmelerini açıkladı. Survivor eleme düellosunda, Pınar-Kardeniz, Aysu-Berna mücadelesi yaşanacak.

Survivor 4 Eleme Düellosu Ne Zaman?

Survivor 4 eleme düellosu, 7 Şubat 2024 Çarşamba akşamı saat 20.00'de TV8 ekranlarında yayınlanacak. Eleme düellosunda, Pınar-Kardeniz ve Aysu-Berna, ada konseyinde belirlenen parkurlarda yarışacak. Yarışmacılar, 3 tur üzerinden gerçekleşecek olan düellolarda, adada kalmak için ter dökecek. Düellolarda kaybeden iki yarışmacı ise Survivor 2024 All Star'a veda edecek.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş