havadurum

Sparta Prag - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, Avrupa Ligi’nde çeyrek finale yükselmek için Sparta Prag ile karşılaşıyor. İlk maçta 3-2 galip gelen sarı-kırmızılılar, deplasmanda da turu geçmek istiyor. Sparta Prag ise evinde iki farklı galibiyet arıyor.

1136

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Sparta Prag ile karşı karşıya geliyor. İlk maçta rakibini 3-2 yenen Galatasaray, deplasmanda turu geçmek için mücadele edecek. Sparta Prag - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçla ilgili tüm detaylar…

Sparta Prag - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Sparta Prag - Galatasaray maçı 22 Şubat Perşembe günü saat 23:00’te başlayacak. Karşılaşma, Exxen’de canlı olarak yayınlanacak. Maçın hakemi ise İngiliz Anthony Taylor olacak.

Galatasaray nasıl tur atlar?

Galatasaray, ilk maçta Sparta Prag’ı 3-2 yenerek avantajlı bir skor elde etti. Sarı-kırmızılılar, deplasmanda her türlü beraberlikte ve galibiyette turu geçecek. Sparta Prag’ın 1-0 kazanması halinde ise maç uzatmalara gidecek. Uzatmalarda da eşitlik bozulmazsa, penaltılar sonucu belirleyecek. Sparta Prag’ın iki farklı galibiyeti ise turu geçmesi için yeterli olacak.

Galatasaray’ın muhtemel 11’i

Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk, ilk maçta kırmızı kart gören Nelsson’un yerine Abdülkerim Bardakçı’yı oynatması bekleniyor. Sakatlıkları bulunan Ziyech, Ndombele ve Aurier ise kadroda yer almayacak. Galatasaray’ın muhtemel 11’i şöyle:

Muslera, Kaan Ayhan, Sanchez, Abdülkerim, Berkan Kutlu, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper Yılmaz, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi

Sparta Prag’ın muhtemel 11’i

Sparta Prag’da ise teknik direktör Pavel Vrba’nın ilk maçtaki kadrosunda değişiklik yapması beklenmiyor. Çek ekibinin muhtemel 11’i şöyle:

Vindahl, Vitik, Panak, Sörensen, Kairinen, Laçi, Zeleny, Karabec, Kuchta, Haraslin

Sparta Prag - Galatasaray maçı öncesi son gelişmeler

Galatasaray, Sparta Prag maçı öncesi son antrenmanını Çekya’da yaptı. Sarı-kırmızılılar, basına kapalı olarak gerçekleştirilen idmanda taktik çalıştı. Galatasaray’da sakatlığı bulunan Abdülkerim Bardakçı, takımla birlikte çalıştı ve maçta oynaması bekleniyor.

Sparta Prag’da ise teknik direktör Pavel Vrba, Galatasaray’ı favori gösterdi. Vrba, "Galatasaray çok güçlü bir takım. İlk maçta iyi oynadık ama yine de yenildik. Rövanşta daha iyi olmamız gerekiyor. Galatasaray’ın tecrübesi ve kalitesi bizi zorlayacak. Ama biz de elimizden geleni yapacağız. Turu geçmek için iki farklı galibiyet lazım. Bu kolay olmayacak ama imkansız da değil." dedi.

Sparta Prag - Galatasaray maçı için heyecan dorukta!

Galatasaray, Sparta Prag ile oynayacağı rövanş maçıyla Avrupa Ligi’nde çeyrek finale yükselmek istiyor. Sarı-kırmızılılar, ilk maçta elde ettikleri avantajı korumak için sahaya çıkacak. Sparta Prag ise evinde turu çevirmek için mücadele edecek. Sparta Prag - Galatasaray maçı, futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Bu heyecanlı maçı kaçırmayın!

(HABER MERKEZİ)
Paylaş