Soydan, halkı yanlız bırakmıyor

TBMM Çevre Komisyonu CHP Grup Sözcüsü Çanakkale Milletvekili M. Serdar Soydan, seçim bölgesindeki temaslarını sürdürüyor.

1355
Çanakkale merkez, ilçe ve köy ziyaretlerinde hem partililerle hem de vatandaşlarla buluşan CHP Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan, bir yandan sorunları dinlerken diğer yandan ise partisinin TBMM`deki çalışmaları hakkında bilgiler veriyor.
 
 
Ziyaretleriyle ilgili bilgiler veren CHP Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan; “17 Mayıs 2013 tarihinde Geyikli de, Geyikli ve çevre köyler sosyal kültürel yardımlaşma ve dayanışma derneğinin düzenlemiş olduğu dayanışma yemeğine katıldık. 18 mayıs 2013 tarihinde Çanakkale il başkanımız ile Eceabat ilçe örgüt yöneticilerimizi ziyaret ederek, örgütümüzle birlikte Kilitbahir köy hayrında vatandaşlarımızla birlikte olduk. 19 mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde öncelikle valilikteki kutlamalara, ardından da Ezine ilçemizdeki bayram kutlamalarına katılarak 19 mayıs coşkusunu vatandaşlarımızla birlikte yaşadık. Resmi kutlamaların ardından merkeze bağlı Kurşunlu ve Kayadere köy hayırlarına katıldık. Ardından Kepez Belediyemizin düzenlemiş olduğu geleneksel yağlı pehlivan güreş festivaline katıldık. Ayrıca Çanakkale Dardanelspor`un şampiyon olması sonucu taraftarlarımızla birlikte şampiyonluk coşkusunu yaşadık. Uzun ve zorlu bir mücadele sonrası şampiyonluğu Çanakkale halkına yaşatan ve bu yolda emeği geçen herkese, yöneticilere, sporculara ve fedakâr taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ediyor, takımımıza spor toto 2.lig de başarılar diliyorum. Tüm ziyaret ve çalışmalarımız sırasında vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik, dertlerine ortak olduk, seviç ve çoşkularını paylaştık. Halk için, halkla birlikte, halkın iktidarına yürüyüşe devam” dedi.
 
Paylaş