Soydan’a Sarıgül’den teşekkür

TEMA Vakfı Genel Müdürü M. Serdar Sarıgül, TBMM’ye sunduğu araştırma önergesi nedeniyle CHP Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan’a teşekkür etti.

641
CHP Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan’ın geçtiğimiz günlerde TBMM Başkanlığı’na sunduğu araştırma önergesiyle, Türkiye’nin yarınları için çok önemli bir adım attığını belirten TEMA Vakfı Genel Müdürü M. Serdar Sarıgül, gönderdiği teşekkür yazısında şu ifadelere yer verdi:
“Ülkemizin en önemli hazinesi, yaşamımızın kaynağı ve çocuklara bırakabileceğimiz varlıkların en önemlisi olan ‘toprağın kaybının ve kirliliğinin nedenlerinin araştırılması ve alınması gereken önlemlerin belirlenmesi’ amacıyla sunduğunuz araştırma önergesi nedeniyle TEMA Vakfı olarak duyduğumuz derin mutluluğu sizlerle paylaşmak isterim. Sizlerin bu konudaki hassas yaklaşımınız ve farkındalığınızın TBMM çatısı altında çalışan tüm milletvekillerimize de örnek olmasını diliyor, verdiğiniz araştırma önergesinin kabulü ve gereğinin yapılmasını can-ı gönülden arzu ediyoruz. Bu süreçte yardımcı olabilecek her türlü katkıyı vermeye her zaman hazır olduğumuzu da sizle paylaşmaktan mutluluk duyarız.”
Paylaş