havadurum

"Sorunları ve çözüm önerilerini temsilcilere iletebileceğim"

ÇTSO 18 NO'lu Komite ve TOBB Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi Üyesi Metin Kenar Mesleki Sorunlar Komisyonu'nda görevlendirildi.

769

ÇTSO 18 No'lu Komite Üyesi Metin Kenar, TOBB Sigorta Acenteleri seçimlerinde Çanakkale İl Delegeliğine seçildikten sonra TOBB Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi Seçimleri'nde Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi'ne seçilmişti. Kenar, seçimlerin akabinde gerçekleştirilen İlk Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi Toplantısı'nda Mesleki Sorunlar Komisyonu'nda görevlendirildi.

Kenar Mesleki Sorunlar Komisyonu'nda görevlendirmesi hakkında bilgi veren Metin Kenar; "Öncelikle İlimizde gerçekleşen seçimlerde İl Delegeliğine ardından da Sigorta Acenteleri Sektör Meclisine seçildim. Ankara'daki Meclis toplantımızda da Mesleki Sorunlar Komisyonunda görev verildi. Böylece sektörel gelişmelere en yakından şahit olup, yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini hızlıca ilgili temsilcilere iletebileceğim. Odamızı ve Çanakkale'nin sigortacılık sektörünü en iyi şekilde temsil etmek için çalışmaya devam edeceğim. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Semizoğlu başta olmak üzere tüm Meclis, Yönetim Kurulu, Komite ve Meslek Gurubu Üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
(Dilan Kaynak)

Paylaş