havadurum

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Yarın okullar tatil mi?

İlkokul, ortaokul ve lisede eğitim gören binlerce öğrenci, 30 Ekim Pazartesi gününe odaklandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi tatiller arasında yer alıyor. Ancak bu sene 29 Ekim pazar gününe denk geldi. Öğrenciler ise, ''Yarın (30 Ekim) okul yok mu, okullar tatil mi?'' sorusunu merak etmeye başladı Konu hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama geldi! Yarın okullar tatil mi? İşte detaylar…

1024

Türkiye'de binlerce ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın pazar gününe denk gelmesi sonucu 30 Ekim Pazartesi günü için okul tatili olup olmadığını merak ediyor. Bu konuda resmi açıklama ise Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapıldı. Cumhuriyet Bayramı genellikle resmi tatiller arasında kutlanırken, bu yıl bayramın pazar gününe rastlaması, öğrenciler arasında bir soru işareti yarattı. Öğrenciler, "Yarın (30 Ekim) okul yok mu, okullar tatil mi?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu konuda net bir açıklama yaparak öğrencilere ve velilere bilgi verdi. Bayramın pazar gününe denk gelmesi nedeniyle 30 Ekim Pazartesi, resmi tatil olarak ilan edildi.

Yarın okullar tatil mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine müjdeyi duyurdu. Açıklamasında; ''Cumhuriyet Bayramımızı Cumhuriyetimizin 100. yılına yaraşır bir coşkuyla kutladık. Bu coşkuyu paylaşan milletime teşekkür ediyorum. Bu vesileyle, 30 Ekim Pazartesi okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerimizin 1 günlüğüne tatil edilmesi kararı aldığımızı bildirmek isterim”

(Esra Güller)

Paylaş