havadurum

Sokak A’dan Z’ye yenilendi

Veli Yaşin Caddesi üzerindeki tüm hatların yenilendiğini ifade eden Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, en uçtaki binanın kanalizasyon hattının kot farkı nedeniyle Piri Reis Caddesine bağlandığını ifade ederek; “Caddedeki yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarının tamamı yenilendi. Elektrik hattı yer altına alındı. Şimdi üst yapısı tamamlanıyor” dedi.

408
Veli Yaşin Caddesinde yaşayan bazı vatandaşların kanalizasyon hatları ile ilgili şikayetlerini yanıtlayan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan; “Aylardır o bölgede çalışıyoruz. Kanalizasyon tamamı sıfırdan yenilendi güzel çalışma oldu” dedi.
 
Veli Yaşin Caddesi üzerinde yaptıkları çalışma ile yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarının yenilendiğini ifade eden Belediye Başkanı Ülgür Gökhan; “O sokakta ciddi bir çalışma yapıldı. Kanalizasyon boydan boya değişti. Bütün hatlar bağlandı. Elektrikler yer altına alındı. Yağmur suyu hattı yenilendi. Biz orada kanalizasyonu da yaptık, tüm evlerin hatlarını yeni yaptığımız kanalizasyon hattına bağladık” dedi.
 
Şikayet eden vatandaşın hattının ana caddeye bağlı olduğunu ifade eden Başkan Gökhan; “O buraya bağlamak istiyor. Bağlanması söz konusu değil, kotu yetmiyor. Kendi hattını kontrol ettir diyoruz. O sokakta ne kadar yapı varsa içme, yağmur suyu, kanalizasyon hepsi değişti. Aylardan beri orada çalışma yapıyoruz. Şimdi üst yapıyı yapıyoruz. Kanalizasyonu A’dan Z’ye yenilendi. Bağlantılar da yenilendi. En uçtaki binanın kanalizasyon hattı kotundan dolayı ana caddeye yani Piri Reis Caddesine bağlı, kendi hatlarında tıkanıklık var. Yıllarca aynı yere bağlı, kendi hattı içindeki tıkanıklığı buraya bağlamak istiyor. Ama oraya bağlanamaz kotu kurtarmıyor. Kanalizasyon tamamı sıfırdan yenilendi güzel çalışma oldu” şeklinde konuştu.
Paylaş