Şoförler kooperatif başkanını seçti

Sınırlı Sorumlu Çanakkale Taşıyıcılar Kooperatifi’nde seçim heyecanı yaşandı. Mevcut Başkan Hasan Cahit Metin’in aday olmadığı olağan genel kurulda Reyhan Cesur adaylıktan çekilirken, oy çokluğu ile başkanlığa Hasan Yılmaz seçildi.

664
 
 
Belediye Kamyon Garajı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen seçime, kooperatif başkanlığı için iki isim aday oldu. Mevcut Başkan Hasan Cahit Metin’in aday olmadığı seçime Reyhan Cesur ile Hasan Yılmaz kooperatif başkanlığı için adaylığını koydu.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan olağan genel kurulun divan heyeti oluşturuldu. Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Ali Demir, Lapseki Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Halim Coşkun ile çok sayıda üyenin yer aldığı seçimde zaman zaman bazı tartışmalar yaşandı. Gündem maddelerinin görüşüldüğü olağan genel kuruldaki tartışmaların ardından seçime geçildi.
 
Heyecanlı dakikaların yaşandığı seçim öncesinde Reyhan Cesur adaylıktan çekildiğini açıkladı. Cesur’un adaylıktan çekilmesi üzerine, Sınırlı Sorumlu Çanakkale Taşıyıcılar Kooperatifi başkanlığı için aday olan Hasan Yılmaz, oy çokluğu ile başkanlığa seçildi.
 
Seçimin ardından tebrikleri kabul eden S.S. Çanakkale Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hasan Yılmaz, üyelerin gösterdiği teveccüh için bir teşekkür konuşması yaptı. Birlik ve beraberlik içerisinde sorunların çözümü için çaba sarf edeceklerini ifade eden Yılmaz, yönetim kurulu ile çalışmalara başlayacaklarını dile getirdi.
Paylaş