havadurum

Siyasetçilerden Polis Teşkilatına kutlama mesajları...

Çanakkale’de bazı siyasetçiler yayınladıkları mesajlarla Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümünü kutladı...

772
AKP Çanakkale Milletvekilleri Mehmet Daniş ile İsmail Kaşdemir, AKP İl Kadın Kolları Başkanı Jülide İskenderoğlu ve MHP Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Engin Temel; Türk polisinin, ülkenin her karış toprağında ve her şartta fedakarca çalışarak, üstlendiği kutsal görevini büyük bir hizmet aşkıyla canını feda etmekten çekinmeden yerine getirdiğini ifade ettiler.
 
Daniş ile Kaşdemir’in mesajı
AKP Çanakkale Milletvekilleri Mehmet Daniş ile İsmail Kaşdemir, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümünü kutladı. Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümünü nedeniyle kutlama mesajı yayınlayan AKP’li vekiller Mehmet Daniş ve İsmail Kaşdemir; “Türk polisi, ülkemizin her karış toprağında ve her şartta fedakârca çalışarak, üstlendiği kutsal görevini, büyük bir hizmet aşkıyla canını feda etmekten çekinmeden yerine getirmektedir. Yetkilerini yasalardan, desteğini halkımızdan alan Emniyet Teşkilâtımız ve polisimiz, demokratik düzenin en önemli teminatlarından birini oluşturmaktadır. Her geçen gün daha iyi imkanlarla, vatandaşa sevgi ve saygıyı temel alarak ilerlemesine devam eden Türk Polisimiz, yapmış olduğu başarılı çalışmalarla bizleri gururlandırmaya devam etmektedir. Vatandaşlarımızın polisimize karşı son yıllarda artan güveni de bu başarılı çalışmanın en önemli göstergelerinden biridir. Vatandaşımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması ve huzurlu bir toplumsal yaşamın sağlanmasında en önemli rollerden birini üstlenen değerli Emniyet Teşkilatımızın ve mensuplarının 167. Kuruluş Yıldönümlerini en içten dileklerimizle kutlarız” dedi.
 
İskenderoğlu’nun mesajı
AKP İl Kadın Kolları Başkanı Jülide İskenderoğlu ise yayınladığı mesajda; “Emniyet mensupları, yardım isteyene elini uzatan, vatandaşın canını, malını koruyan, ülkenin sükûnunu, asayişini ve düzenini sağlayan kişilerdir. Zaman mefhumu gözetmeksizin huzur ve güvenliğimizin sürekliliği için fedakârca çalışan, devlet ile vatandaş arasındaki diyalogun en önemli basamaklarından birini oluşturmaktadır. Gücünü halktan ve yasalardan alan polisimiz, görevini her zaman fedakârca yapmış, , başarılı performansıyla, itibarını daha da güçlendirmiş,  milletimizin huzur ve güvenliği için gerektiğinde canını bile vermekten kaçınmamış milletimizin güvenini ve takdirini kazanmış, hepimiz için gurur kaynağı olmuştur. Milletimiz de huzur ve asayişin emniyet güçlerimizin üstün gayretleri sayesinde tesis edildiğinin farkındadır. Demokrasinin yaşaması diğer özgürlüklerin yanında ancak toplumda huzur ve güvenliğin sağlanmasıyla mümkündür. Demokrasisi ve ekonomisi güçlü bir Türkiye`de, Emniyet Teşkilatımız da hiç kuşkusuz güçlü olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm emniyet teşkilatımızın polis haftasını kutluyor, bu vesileyle, görevini yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmet ve minnetle anıyor, görevleri başındaki tüm polislerimize aileleri ve tüm sevdikleri ile birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılı bir hayat diliyorum” ifadelerini kullandı. 
 
Temel’in mesajı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Engin Temel, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 167. Yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı. Yayınladığı mesajda MHP Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Engin Temel şu ifadelere yer verdi: “Canımızın ve malımızın güvenliğini, mahallelerimizin asayişini muhafaza etmek için gece gündüz demeden çalışan polislerimiz, devletimiz ve milletimiz arasındaki en önemli köprülerden biridir. Toplumumuzun refahını bozmak isteyenler ve ülkemizin bütünlüğünü hazmedemeyenlerle dur durak bilmeden mücadele eden polislerimizin ifa ettikler vazifeler kuşkusuz Türkiye’miz için son derece değerlidir. Yeri geldiğinde ailelerinden ayrı, yeri geldiğinde ise zor şartlar altında kalarak görevlerinin başında olan polislerimiz her yerde ve her zaman milletimizin yardımına koşmaktadır. Vatandaşlarımızı uyuşturucu ve buna benzer çeşitli illetlerden uzak tutmak için elinden geleni yapmakta, vatanımızın zararına faaliyetlere engel olmakta, milletimizin yasal kurallar içerisinde huzurlu bir şekilde yaşaması için çalışmaktadır. 1845 yılında kurulan Emniyet Teşkilatımızın dürüstlüğü ve adaleti amaç edinerek bir asrı aşkın süredir hukukun üstünlüğüne dayanan hizmetleri takdire şayandır. Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 167. yılında başta Çanakkale de hizmet veren polislerimiz olmak üzere bütün polislerimizin polis haftasını kutlarız. Vazifeleri başında şahadet mertebesine ulaşan şehit polislerimizi rahmetle anar, gazilerimizi ve emekli olan polislerimize üstün hizmetlerinden dolayı teşekkürü bir borç biliriz. Geçmişte olduğu gibi Milliyetçi Hareket Partisinin polislerimizin sorunlarının çözümünde ve sosyal haklarının iyileştirilmesinde üzerine düşen çabayı gösterdiği gibi bundan sonrada göstereceğinden kimsenin kuşkusu olmamalıdır.”
Paylaş