havadurum

Sivasspor - Galatasaray Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda? Süper Lig'de Zirve Mücadelesi

11 Ocak Perşembe günü, Süper Lig'de iki önemli maç oynanacak. Sivasspor, evinde Galatasaray'ı ağırlayacak. Trabzonspor ise, deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak. İki maç da şampiyonluk yarışı ve küme düşme mücadelesi açısından büyük önem taşıyor. İşte 11 Ocak Perşembe maçlarının detayları, istatistikleri ve canlı yayın bilgileri.

790

Süper Lig'de 21. hafta heyecanı, 11 Ocak Perşembe günü oynanacak iki maçla devam edecek. Saat 19.00'da başlayacak olan Sivasspor - Galatasaray maçı, Yeni 4 Eylül Stadı'nda oynanacak. Saat 21.45'te başlayacak olan Trabzonspor - Samsunspor maçı ise, Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak. İki maç da hem zirve hem de alt sıralar için kritik öneme sahip. İşte 11 Ocak Perşembe maçlarının ayrıntıları.

Sivasspor - Galatasaray Maçı

Süper Lig'de 8. sırada bulunan Sivasspor, lider Galatasaray'ı konuk ediyor. Ev sahibi takım, son 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Konuk ekip ise, son 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. İki takım arasında oynanan son 10 maçta, Galatasaray 6, Sivasspor 2 galibiyet aldı. 2 maç ise berabere bitti. Sivasspor, Galatasaray'ı en son 2019-2020 sezonunda 2-1 mağlup etmişti. Galatasaray ise, Sivasspor'u en son 2020-2021 sezonunda 3-1 mağlup etmişti. Maçın hakemi Halil Umut Meler. Maç, beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Tarihi, Saati ve Yayın Bilgileri

Sivasspor - Galatasaray maçı, 11 Ocak Perşembe günü saat 19.00'da başlayacak. Yeni 4 Eylül Stadı'nda oynanacak maçı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Takımların Son Durumu ve Eksikleri

Galatasaray, Süper Lig'deki son 6 maçında mağlubiyet yaşamadı. Sarı-kırmızılı takım, ligdeki son 6 maçında Alanyaspor, Pendikspor, Adana Demirspor, Karagümrük ve Konyaspor'u yenerken, Fenerbahçe ile berabere kaldı. Galatasaray'da 6 oyuncu, çeşitli nedenlerle Sivasspor maçında forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Mauro Icardi, Davinson Sanchez ve Sergio Oliveira, sarı kart cezalısı Barış Alper Yılmaz ile Afrika Kupası'nda mücadele edecek ülkelerinin milli takımlarına davet edilen Hakim Ziyech ve Cedric Bakambu, yarınki maçta görev yapamayacak. Galatasaray'da sarı kart cezaları biten Sacha Boey ve Lucas Torreira ise görev verilmesi durumunda yarın sahadaki yerlerini alacak. Sarı-kırmızılı takımda Abdülkerim Bardakcı, müsabaka öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Sivasspor ise son 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Ev sahibi takımda da eksik oyuncu fazlalığı göze çarpıyor. Golcü oyuncu Rey Manaj kart cezası sebebiyle maç kadrosunda yer almazken, Emrah Başsan, Burak Kapacak ve Abdülkadir Parmak'ın sakatlıkları devam ediyor. Ahmed Musa ve Clinton Njie ise Afrika Kupası'nda ülkelerinin milli takımlarının kamplarında yer alıyor.

Muhtemel 11'ler

Sivasspor: Ali Şaşal, Alaaddin, Appindangoye, Caner, Uğur, Charisis, Hakan, Murat, Saiz, Barrow, Koita.

Galatasaray: Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Kazımcan, Kerem Demirbay, Torreira, Tete, Kerem, Zaha, Halil.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş