Sezen; “Yeni yatırım alanları oluşturacağız”

Çanakkale Girişimci İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan ÇAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Sezen; “Somut projelerle Çanakkale’nin her alanda gelişimine katkı sunacağız” dedi.

772
 
Çanakkale Girişimci İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı makamında ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Sezen, Başkan Gökhan’a, desteklerinden dolayı teşekkür etti. Sezen, şunları söyledi; “13 kişilik yönetim kurulumuz var. Yeni isimler katıldı yönetim kurulumuza. Büyük projeleri başarmayı hedefliyoruz. Bölgemizde yetişen ürünleri değerlendirmek, daha fazla ekonomik değer katmak, köylümüze destek olmak amacıyla projemiz var. Çanakkale hep dışarından yatırımcı bekledi. Ama on yılda pek bir şey getirmedi. Girişimci iş adamları olarak yeni yatırım alanlarını biz oluşturalım dedik. Sermayeleri birleştirip çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Çanakkale’mizin bir turizm kenti olması sebebiyle önemli projelerimiz oldu. Fuarlara nasıl gidilecek, hangi ürün öne çıkacak, hangi değer öne çıkacak onlar belirlenecek. Ona göre bir proje hazırladık. Tek elden daha kapsamlı güçlü yol alması için çalışacağız. Yeni yönetim kurulunun ilk projesi olarak bunu kamuoyu ile paylaşıyoruz. Sizin, valimizin önderliğinde somut projelerle çalışacağız.”
 
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da, turizm konusunda pek çok girişimler olduğunu hatırlatarak; “Birlik de var. O da kuruldu ama bir sistematik yok, dağınık işler yapılıyor. Vali beyin önderliğinde olması daha iyi olur. Diğer ilçeler de Kültür Turizm Müdürlüğü de olduğu için baştaki ismin herkesi kapsaması gerekiyor”  dedi.
Paylaş