havadurum

Sertifikalarını almak için Ankara’ya gidecekler

CHP’de parti içi eğitim çalışmalarına katılan partililere sertifikalarını Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu takdim edecek.

779
CHP Genel Merkezin Ankara’da başlattığı Parti İçi Eğitim Birimi “Eğiticinin Eğitimi” programı tüm illerde sona erdi. Çanakkale CHP Örgütü’nden “Eğitici Eğitimine” katılan 26 üye düzenlenecek olan törene katılım sağlayacak ve sertifikalarını Kılıçdaroğlu’nun elinden alacak. Parti binasında düzenlenen basın açıklamasında parti içi eğitim ile ilgili bilgiler veren CHP İl Başkanı Hamza Karagöz; “Bir süre önce parti okulunda gerekli eğitimi alan 26 üyemiz, Ankara’ya gidecekler. CHP Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu, eğitimi tamamlayan partililere sertifikalarını verecektir. Sertifikalarını alan arkadaşlarımız, Çanakkale’ye gelir gelmez parti içi eğitimde görevlerine başlayacaklar. Öncelikle seçime hazırlık temelinde sandık görevlilerini eğitecekler” dedi.
 
CHP İl Eğitim Sekreteri Sevil Özyurt ise; “Parti içinde üyelerimizin bilgi, birikim ve bilinç düzeylerini arttırmak, parti ideolojisini benimsemelerini ve içselleştirmelerini sağlamak ortak çalışma ve propaganda becerilerini arttırmak amacıyla 23 Ekim 2011 tarihinde Genel Merkezin Ankara’da başlattığı Parti İçi Eğitim Birimi “ Eğiticinin Eğitimi” programı tüm illerde Aralık 2012 de tamamlandı. 12-13-14 Ekim 2012 tarihlerinde Çanakkale CHP örgütünde 26 parti üyesi de “Parti Okulu” bünyesinde gerçekleştirilen “ Eğitici Eğitimi” programını Güre’de tamamladılar. “Eğitici Eğitimi” programının devamı olarak bölgelerinde gerçekleştirmek üzere ürettikleri 4 “ Sosyal Proje’yi” CHP Çanakkale örgütü gerçekleştirdi. Parti İçi Eğitimin 2. Etabı olarak Çanakkale CHP Örgütü “ Üyelerin Temel Siyasi Eğitimine” başlayarak üyelerimizin bu eğitimden yararlanmasını sağlayacaktır. Üyelerin Temel Siyasi Eğitimi’ni daha önce Parti Okulunun “Eğitici Eğitimi” programına katılıp “ Parti Eğitmeni” olan üyelerimiz verecektir. 16 Şubat 2013 Cumartesi günü parti Okulu “ Eğitici Eğitimine” katılan üyelerimize katılım belgelerinin verileceği bir tören gerçekleştirilecektir. ATO Congresium Kongre Merkezinde yapılacak olan ve CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU ve Parti içi Eğitimden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Perihan Sarı’nın katılacağı törende Türkiye’nin dört bir yanından “Eğitici Eğitimini” başarıyla tamamlamış bini aşkın üyemiz katılım belgelerini almak üzere hazır bulunacak. Ayrıca tören gününde ATO Kongre Merkezinde “Eğitici Eğitimi’ni” tamamlayan üyelerin hazırlayıp uyguladıkları “ Sosyal Proje” posterlerinden oluşan bir sergi açılacaktır. Çanakkale CHP Örgütünden “Eğitici Eğitimine” katılan 26 üyemiz ile birlikte bu törene katılacağız. Hazırlanan “Sosyal Proje” sergisinde de tamamlayıp uyguladığımız 3 Sosyal Projemiz sergilenecektir. Parti İçi Eğitim Çalışmalarının başladığından bu yana bize destek ve güç veren CHP İl Başkanım Hamza KARAGÖZ’E, İl Yönetim Kurulu Üyesi tüm arkadaşlarıma ve “Eğitici Eğitimi” programını başarıyla tamamlayan arkadaşlarıma teşekkür ederim” diye konuştu.
Paylaş