havadurum

Seriye devam, Play-Off’a selam!

Ç.Dardanelspor klasman derecesini yükseltmek hedefiyle Aydınspor 1923 takımını ağırlıyor... Yarın 18 Mart Stadı’nda 14.30’da başlayacak puan mücadelesinin çekişmeli geçmesi bekleniyor. İki takımın da amacı zirveye biraz daha yaklaşmak...

587
Bu sezon yer aldığı 3.ligin, 3. grubunda, özellikle ikinci yarı maçlarında olumlu sonuçlara imza atan  Çanakkale Dardanelspor, 3 puanlık serileri sürdürme hedefiyle yarın evinde Aydınspor 1923 takımı ile karşılaşıyor. Haftalık rutin antrdenmanlarını gerçekleştirip, bugün de yapacağı ter idmanıyla müsabaka hazırlıklarına nokta koyacak Kırmızı-Beyazlı takımın sahaya son maçlarda başarılı olan tertibiyle çıkması bekleniyor.
 
İhtimali az olsa da Play-Off şansını sonun kadar kullanmak isteyen Çanakkale Dardanelspor’un yarın gözü Aydınspor 1923’de, kulakları diğer sahalardan gelecek sonuçlarda olacak. Sezon sonunda grubu birinci sırada tamamlayan takımın otomatikman 2.lige yükseleceği, klasmanın ikinci, üçüncü, dördüncü ve beşinci basamaklarında yer bulanların ise Play-Off oynayacağı kategoride son 4 sırada kalanlar Bölgesel Amatör Lige (BAL) düşecek. Çanakkale Dardanelspor bu haftadan itibaren sırasıyla Aydınspor 1923, Pazarspor (D), Hatayspor ve Beylerbeyi (D) ile karşılaşıp, 36 hafta süreli maratonu tamamlayacak.
 
Maç Abdurrahman Lale’nin
Yarın (22 Nisan 2012 pazar) 18 Mart Stadı’nda 14.30’da başlayacak Çanakkale Dardanelspor – Aydınspor 1923 maçını Bursa’dan Ulusal Hakem Abdurrahman Lale yönetecek. Lale’nin yardımcı hakemliklerini Aziz Sonat ile Mehmet Fırat Darcan yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi Ahmet Aslan. Abdurrahman Lale son görevinde 21  Mart 2012 tarihinde Afyon’da oynanıp,  0-0 sona eren Afyonkarahisarspor – Ankara Demirspor maçında düdük çalmıştı. Çanakale Dardanelspor  - Aydınspor 1923 maçında Şebnem Çaldıran gözlemcilik görevi yapacak.
 
Zafer Koçbay’a zor görev
Zekeriya Alp başkanlığındaki Merkez Hakem Kurulu Çanakkale Ulusal hakemlerinden Zafer Koçbay’a 3.lig, 3. grupta kritik bir müsabakayı yönetme görevi verdi. Koçbay yarın Diyarbakır’ın Seyrantepe 1 numaralı sahasında yapılacak Kayapınar Bld.spor – Siirtspor maçında düdük çalacak. Zafer Koçbay’ın yardımcı hakemliklerinde Gökmen Canlıdiş ve Erman Yardımcı  bulunacak. Karşılaşmanın 4. hakemi yine Çanakkale’den Ali Şansalan.
 
3. lig 3. grupta haftanın programı
Cumartesi (bugün) 14.30
Anadolu Üsküdar - Y.Yozgatspor  Yusuf Yılmaz
 
Pazar  (yarın) 14.30
Araklıspor  - Darıca Gençlerb. H.Hüseyin Yıldırım
Ankara Demirspor - Pazarspor  Serkan Varol
Tarsus İd.Yrd.  - Çarşambaspor  Erkan Zengin
Dardanelspor  - Aydınspor 1923 Abdurrahman Lale
Sancaktepe Bld.  - Afyonkarahisar  Volkan Şeker
Bursa Nilüferspor - Erzurum Bş.Bld. Alparslan Cebe
Tekirova Bld.  - Hatayspor  Taner Ağıç
Kayapınar Bld.  - Siirtspor  Zafer Koçbay
Paylaş