havadurum

Seren Serengil, SMA Hastası Merve Bebek İçin Canlı Yayında

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, Merve bebek için bugün (21 Ekim) saat 21.00’da Instagram canlı yayınına katılarak, kampanyaya destek verecek.

938

SMA hastalığı, son dönemlerde gündemden düşmeyen ve pek çok ailenin umutla mücadele ettiği bir hastalık. SMA, omurilikteki motor nöronların kaybı sonucu kaslarda zayıflama ve erimeye neden olan genetik bir hastalık. SMA hastaları, hayatta kalabilmek için pahalı bir ilaca ihtiyaç duyuyorlar. Bu ilacın maliyeti ise 2,4 milyon dolar. Bu yüzden pek çok aile, çocukları için bağış kampanyaları düzenliyor. Gelibolulu Merve bebek de SMA hastasıyla mücadele ediyor. Merve bebek için de bir bağış kampanyası başlatıldı. Kampanyanın amacı, Merve bebeğin tedavisi için gerekli olan ilacın parasını toplamak.

Seren Serengil, Merve Bebek İçin Destek Olacak

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, SMA hastası Merve bebek için bugün (21 Ekim) saat 21.00’da Instagram canlı yayınına katılarak, kampanyaya destek verecek. Seren Serengil, canlı yayında Merve bebek için konuşacak ve Merve bebeğin durumu hakkında bilgi verecek. Ayrıca Seren Serengil, canlı yayında bağış yapmak isteyen izleyiciler için gerekli bilgileri paylaşacak.

Seren Serengil, daha önce de SMA hastası çocuklar için duyarlılık göstermiş ve onlara destek olmuştu. Seren Serengil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da SMA hastalığına dikkat çekmiş ve bağış çağrısında bulunmuştu.

Siz de Merve bebeğe destek olmak için bu akşam saat 21.00’da Seren Serengil’in Instagram hesabından yapılacak olan canlı yayını izleyebilir ve bağış yapabilirsiniz. Unutmayın, her bağış bir umuttur. (Haber Merkezi)

Paylaş