Şener karanfillerle anıldı

Geçtiğimiz günlerde beyin kanaması geçirerek hayatını kaybeden MHP`li Çanakkale İl Genel Meclis üyesi Kadri Şener, meclis toplantısında karanfillerle anıldı.

809
İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Hüseyin Aytop önderliğinde toplanan meclis üyeleri, Yenice ilçesinde geçtiğimiz günlerde toprağa verilen Meclis Üyesi Kadri Şener`i unutmadı. Kasım ayı toplantılarının 5. birleşiminde meclis üyeleri, merhum Şener`in anısına masaya karanfil bıraktı. Toplantıda konuşan İl Genel Meclis Başkanı Hasan Hüseyin Aytop, AKP Grup Başkan Vekili Ahmet Çiçek, CHP Grup Başkan Vekili Hicri Nalbant ve MHP Grup Başkan vekili Cahit Özer yaptıkları konuşmada, beyin kanaması geçirmesi nedeniyle hayatını kaybeden MHP`li Çanakkale İl Genel Meclis üyesi Kadri Şener`e Allah`tan rahmet, kederli ailesine ise başsağlığı dilediler. Öte yandan Şener`in yerine MHP İl Genel Meclis Üyesi olarak Oktay Arslan`ın görev yapacağı bildirildi.
 
 
Özer görevinin başında
Geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçiren ve hastanede tedavi gördükten sonra sağlığına kavuşan İl Genel Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Cahit Özer ise yeniden görevine döndü. Dünkü toplantıya katılan Özer, yaptığı konuşmada hastanede kendisini yalnız bırakmayan ve telefon ile ulaşan tüm dostlarına teşekkür etti. Özer, sağlığına kavuştuğunu ve yeniden görevinin başında olduğunu söyledi.
Paylaş