havadurum

Seçim stratejileri ele alındı

Yerel seçimler öncesi siyasi çalışmalara hız veren Cumhuriyet Halk Partisi’nde ilçe başkanları toplantısı gerçekleştirildi.

1062
 
CHP İl Başkanı Hamza Karagöz, ilçe başkanlarıyla Çanakkale’de topladı. Seçim çalışmalarının görüşüldüğü toplantıda CHP Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan da yer aldı. CHP İl Başkanı Hamza Karagöz, geçtiğimiz hafta Ankara’da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında yapılan il başkanları toplantısında görüşülen konuları ilçe başkanları ile paylaşarak, yerel seçim sürecinde izlenecek stratejileri masaya yatırdı.
 
 
Toplantıda konuşan CHP İl Başkanı Hamza Karagöz, CHP Çanakkale İl Örgütü’nün Türkiye’deki diğer il örgütlerine örnek olabilecek başarılara ve çalışmalara imza attığını söyledi. CHP’nin Çanakkale’de yerel iktidarı elinde bulundurduğunu ifade eden Karagöz, hedeflerinin Çanakkale’de oylarını daha da arttırarak yerel seçimlerde kendilerinde olmayan belediyeleri de almak olduğunu vurguladı. Karagöz, Çanakkale’de yerel seçim çalışmalarına hız verdiklerini ve bu kapsamda tüm sivil toplum kuruluşları ve meslek örgütlerini ziyaret ederek Çanakkale’nin nabzını tuttuklarını bunun da bir ilk olduğunu dile getirdi. Toplantıya katılan Türkiye Büyük Millet Meclisi Çevre Komisyonu Üyesi, Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan da her zaman örgütlerin emrinde olduğunu belirterek, seçim bölgesinde sıkı çalışmalar yaptığını ve sürekli ziyaretlerle halkın sorunlarını dinlediğini kaydetti.
Paylaş