havadurum

Seçim öncesi CHP’de birlik çağrısı

CHP Çanakkale İlkeli Birlik üyeleri, partililere ve delegelere bir duyuru yaparak birlik çağrısında bulundu.

547
Delege seçimlerini ardından seçim sürecine giren CHP’de antidemokratik uygulamalarla seçimleri oldu bittiye getirme anlayışının partiye yarar getirmeyeceğini bildiren CHP Çanakkale İlkeli Birlik üyeleri; duyuruda şu ifadelere yer verdi:
“Merkez ilçe seçimi ve sonraki seçimlerde oluşacak parti kadroları 2014 yılında gerçekleştirilmesi olası seçimlerde de partimizin politikalarına ve çalışmalarına yön verecektir. Dolayısıyla başarılı olabilmemiz konusunda bu arkadaşlara büyük sorumluluklar düşecektir. Bundan dolayıdır ki belirlenecek yöneticiler birilerinin paylaşımından, paylaştırıcılığından ortaya çıkarılan güç ile yönetimleri, delegasyonu şekillendirme, belli oluşumları yenme, hesaplaşma veya  bireysel iktidarlarını güvence altına alma adına yapılmamalıdır. Bulundukları mevkilerden aldıkları güçle ve antidemokratik uygulamalarla bu seçimleri oldu bittiye getirmek; partimize ve partililerimize hiçbir yarar getirmez.
 
CHP’nin tek ses, tek yumruk olarak başarıdan başarıya koşmasının yolu; katılımcı, şeffaf, demokratik, akılcı; dahası  kalpleri kazanmaya yönelik politikalardan geçer. Tüm partililerimizi kucaklayacak, deneyimli, katılımcı bir ilçe başkanına ve tüm üyeleri/delegeleri temsil eden bir yönetime gereksinim vardır. Aklın yolu birdir. Gelin birlik olalım kavgalara son verip partimizi Atatürk İlke ve Öngörüleri ışığında daha yukarılara taşıyalım. Buna Çanakkale’mizin ve ülkemizin acilen gereksinimi vardır.”
Paylaş