havadurum

Seçim beyannamesi için ziyaretler sürüyor

Seçim beyannamesini oluşturmak için yoğun çaba sarf eden CHP heyeti, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Ziraat Mühendisleri Odası, İnşaat Mühendisleri Odası ve Tabip Odası’na giden CHP heyeti, yerel seçimler öncesinde görüş ve öneriler için mektup takdim etti.

632
 
İlk olarak Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Hicri Nalbant’ı ziyaret eden CHP heyeti, daha sonra İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı İlyas Acar ile Çanakkale Tabip Odası Başkanı Naci Hasanefendi ile bir araya geldi. CHP Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder ve çok sayıda partinin de katıldığı ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Hamza Karagöz, çevreye karşı duyarlı olduklarını belirterek; “Çevreyi korumak adına yaptığınız mücadelenizi takdirle karşılıyorum. Parti olarak çevre konusuna hassas bir partiyiz. Yaşam alanlarımızın yok olmaması gerekiyor. Bu konudaki mücadelenizde yanınızdayız” dedi.
 
Çevre konusunda her zaman yanlarında olan CHP’ye teşekkür eden Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Hicri Nalbant; “Yerel yönetimlerde 25 yıldır CHP iktidardır. Çanakkale kenti birçok kentten farklıdır. İnsanlar bu kentte huzur içinde yaşıyorlarsa yerel iktidarın katkısı büyüktür. Doğasıyla bir yeryüzü cenneti olan Çanakkale’yi çevresel olarak korumak için uğraşıyoruz ve devam edeceğiz” diye konuştu. Daha sonra söz alan CHP İl Başkanı Hamza Karagöz, yerel seçimler öncesi sivil toplum kuruluşlarının görüş ve önerilerini dikkate alacaklarını ve bu kapsamda bir seçim beyannamesi hazırlayacaklarını da dile getirerek mektubu Nalbant’a takdim etti.
 
İnşaat Mühendisleri Odası ve Tabip Odası’nı da ziyaret eden CHP İl Başkanı Hamza Karagöz ile beraberindeki partililer, bu ziyarette de oda başkanlarına mektup takdim ederek yerel seçim öncesinde görüş ve önerilerini istedi.
Paylaş