Sarıbaş; “Üç sıfır yapacağız”

CHP Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş, yerel seçimlerde Çan Belediyesi`ni geri alacaklarını ve Biga ile beldelerini de alarak üç sıfır yapacaklarını söyledi.

846
 
Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş, seçim bölgesindeki gezi, inceleme ve ziyaretlerine devam ediyor. Sarıbaş, TBMM Genel Kurul ve Komisyon çalışmalarının olmadığı günlerde seçim bölgesindeki gezi, inceleme ve ziyaretlerine bu hafta sonu Biga ilçesi, Gümüşçay ve Karabiga Beldeleri ile Çan İlçesinde Örgütü ile buluşup kalk ile kaynaştı. İlk olarak CHP Biga ilçe binasını ziyaret edip, ilçe yöneticileri ve yerel yönetici aday adayları ile görüşen Sarıbaş, genel bir durum değerlendirmesi yaptıktan sonra, Biga ve beldelerinde yapılacak ziyaretlerin programını yaptılar. Beraberinde CHP Biga İlçe Başkanı Ekrem Pala ve ilçe yöneticileri ile İl Genel Meclis üyeleri ile birlikte öncelikle Biga’da esnaf ve sanatkârlar ile Sivil Toplum Örgütlerini ziyaret edip dert ve sorunları ile yakından ilgilenen Sarıbaş, yaklaşmakta olan yerel seçimlerin ülkenin geleceği açısından ne kadar önemli olduğuna vurgu yaptı. Vatandaşlardan bu seçimlerde ülkesine, geleceğine sahip çıkmasını isteyen Sarıbaş, Cumhuriyet Halk Partisi’ni ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin adaylarını da desteklemelerini istedi.
 
Sarıbaş Gümüşçay beldesinde
Sarıbaş ve beraberindeki heyet daha sonra Gümüşçay Beldesi’ne geçti. Burada Belde Örgütü ve Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Ergün tarafından karşılanan Sarıbaş, belde örgütünde genel bir durum değerlendirmesi yaptıktan sonra, Gümüşçay’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Gümüşçay Beldesi Belediye Başkan Aday Adayı ile belde halkını buluşturan Sarıbaş, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerinin önemine vurgu yaparak, halkın bu seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi`ne ve adaylarına sahip çıkmaları ile aslında kendilerine, geleceklerine ve ülkelerine sahip çıkacaklarını ifade etti. Ülkenin yolsuzluk, vurgun ve talanlarla geleceğinin karartılmaya çalışıldığını, bu vurgun ve soygun düzenine dur demek için önümüzdeki yerel seçimlerin bir fırsat olduğunu kaydeden Sarıbaş, bu fırsatı da halkın çok iyi değerlendireceğini dile getirdi.
 
“Halkın desteğiyle seçimleri kazanacağız”
Sarıbaş ve beraberindeki heyet daha sonra Karabiga Beldesine geçti. Karabiga’da da Cumhuriyet Halk Partisi Karabiga Beldesi örgüt yöneticileri ile birlikte Belediye Başkanı Muzaffer Karataş ve kadın kollarının da yer aldığı partililerle birlikte Karabiga halkı ile buluştular. Karabiga Kadınlar Kooperatifi, Karabiga Su Ürünleri Kooperatifi başta olmak üzere, kahvehaneler, esnaf ve sanatkârlar, sivil toplum kuruluşları ziyaret edildi. Ziyaretlerde konuşan Sarıbaş; köylünün, işçinin, çiftçinin hayat pahalığı altında inim inim inlediğini söyledi. Ülkenin kötü gidişatına dur demenin zamanının geldiğine dikkat çeken Sarıbaş, halkın 30 Mart 2014 de yapılacak yerel seçimlerde AKP hükümetine gereken cevabı vereceğini kaydetti. Biga ilçesi başta olmak üzere, Gümüşçay ve Karabiga beldelerinde ipi göğüsleyecek partinin Cumhuriyet Halk Partisi olacağının altını çizen Sarıbaş, halkın çok büyük desteği ile Biga ve beldelerinde seçimi kazanarak 3 sıfır yapacaklarını ifade etti. Sarıbaş; “31 Mart 2014 sabahı Biga İlçesi, Gümüşçay ve Karabiga Beldelerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrakları dalgalanacak, halkımız geleceğini sahip çıkacaktır” dedi.
 
Sarıbaş`tan Çan`a çıkarma
Sarıbaş, ziyaretlerine Çan İlçesi ile devam etti. Öncelikle CHP Çan İlçe Başkanlığını ziyaret eden Sarıbaş, burada ilçe Başkanı İmalettin Meriç ve İlçe Yöneticileri tarafından karşılandı. Çan Belediye Başkan Aday Adayı Turgut Çetin birlikte ilçede cadde-cadde, sokak-sokak dolaşan Sarıbaş ve beaberindeki partililer, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Sarıbaş, 30 Mart 2014 yerel seçimlerde Çan’ı yeniden alacaklarını söyledi. Yarım kalan işlerin Çan halkının hizmetine sunulmaya devam edeceğini vurgulayan Sarıbaş, sendika yöneticileri ve işçilerle de görüşüp destek istedi.
Paylaş