Sarıbaş’tan kanun teklifi

CHP Çanakkale Milletvekili KİT Komisyonu Üyesi Ali Sarıbaş, TBMM’ye Karayolu Taşıma Kanunu’nda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi verdi.

826
Türkiye Şoför ve Otomobilciler Esnaf Odaları’nın temsilcileri, 4925 Sayılı Karayolu Taşıma Kanunu ve Kanuna bağlı Yönetmelikten kaynaklanıp yaşanan sorunları derleyerek CHP Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş’a iletti. Bunun üzerine Sarıbaş, konu ile ilgili yaşanan sorunların çözümü noktasında TBMM’ye kanun teklifi sundu. Sarıbaş, meclise sunduğu kanun teklifinde şu ifadelere yer verdi:
 
“Şoför ve Otomobilciler Esnafımızın yaşadığı sorunları bir nebze de olsa hafifletebilmek, çözüme kavuşturmak ve yaralarına merhem olmak üzere, Türkiye Büyük Millet Meclisi Çatısı altında konuyu gündeme taşımak istedim. Bu amaçla 4925 sayılı Karayolu Taşıma Kanunu ve ilgili Yönetmelikten kaynaklanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için "Karayolu Taşıma Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi" hazırlayarak İzmir Milletvekili Sayın Rahmi Aşkın Türeli ile birlikte imzalayarak 31 Ocak 2013 tarih ve 770 sayı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına sunduk. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına vermiş olduğumuz "Karayolu Taşıma Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tekliflini ilgilerinize sunuyorum. Bu vesile ile çalışma hayatınızda başarılar diliyorum.”
Paylaş