Sandık için geri sayım

Cumhuriyet Halk Partisi il teşkilatında delege seçimlerine kısa süre kala seçimlerin erteleneceği iddialarını İl Başkanı Hamza Karagöz yalanladı. Ancak Başkan Karagöz temkinli konuştu, “iki gün sonra bir genelge gelir, her şey değişir” dedi...

881
Cumhuriyet Halk Partisi’nde kongre sürecine sayılı günler kala, delege seçimlerinin iptal edilip edilmeyeceği ya da ertelenebileceği tartışma konusu oldu.
 
CHP Çanakkale İl Başkanı Hamza Karagöz, delege seçim sürecinde bir değişiklik olmadığını belirterek; “Yarın bir genelge gelir, her şey değişir” dedi. Kongre süreci takviminde bir değişiklik olmadığını ifade eden Karagöz; “Delege seçimleri cumartesi günü başlıyor. Bize gelen resmi bir bilgi olmadığı için bizdeki takvim şu an için işliyor. Ama bakarsınız bir genelge gelir, o zaman değişiklik olur. Bugün şu saat itibariyle bir değişiklik yok. Süreç devam ediyor” dedi.
 
İl Başkanlığına delege seçimlerini erteleyin şeklinde bir bilgi gelmediğinin altını çizen Başkan Karagöz; “Delege seçimleri ertelenmiyor. Delege seçimlerini yapmayın veya erteleyin şeklinde bir şey gelmedi. Süreç devam ediyor. Ama bakarsınız iki gün sonra şundan dolayı erteledik denir. Ama şimdilik öyle bir şey yok” dedi.
Paylaş