Sandal baseni kiralandı

Çanakkale Belediyesinden alınarak Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na devredilen balıkçı barınağı, sandal basen yeri yıllık 15.100 TL bedelle Çanakkale Merkez 1 Nolu Su Ürünleri Kooperatifi’ne kiralandı.

496
2011 yılının son aylarında Çanakkale Belediyesi sorumluğundaki balıkçı barınağı, çekek yeri Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na devredilmişti.  Yaşanan gelişme sonrası Çanakkale Belediyesi mahkeme yoluna giderken sandal baseni olarak ta tabir edilen bölgenin bir yandan da ihale süreci başlatıldı. Mal müdürlüğünde gerçekleştirilen ihaleyi 15.100 TL bedelle Çanakkale Merkez 1 Nolu Su Ürünleri Kooperatifi alırken, belirtilen alanın 10 yıllığına kiralandığı öğrenildi.
 
 
“En iyi hizmeti vereceğiz”
İhale ile ilgili bilgiler veren Çanakkale Merkez 1 Nolu Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Özkurnaz; “Bütün uğraşımız arkadaşlarımıza en iyi şekilde hizmet vermek” dedi. Özkurnaz şunları söyledi; “Yıllık 15.100 TL. bedelle 10 yıllığına kiraladık. Kooperatif ortaklarımızın en güzel bir şekilde faydalanabilecekleri imkanları yaratmak için elimizden geleni yapacağız.”
Paylaş