havadurum

Sancar ve Bayramoğlu bugün geliyor

Marmara Bölgesi Akil İnsanlar Heyeti Başkanvekili akademisyen, gazeteci-yazar Prof. Dr. Mithat Sancar ve Yeni Şafak Gazetesi yazarı Ali Bayramoğlu’nun, bugün Çanakkale gelecekleri öğrenildi. Kentte bir gün kalacak olan Sancar ve Bayramoğlu, bu bir günlük süre içinde Çanakkale’de yapılacak büyük Akil İnsanlar toplantısı öncesi görüş alış verişinde bulunacaklar.

581
Marmara Bölgesi Akil İnsanlar Heyeti’nin ilk çalışmalarını Çanakkale’de yapacakları kesinleşti. Marmara Bölgesi Akil İnsanlar Heyeti Başkanvekili akademisyen, gazeteci-yazar Prof. Dr. Mithat Sancar ve Yeni Şafak Gazetesi yazarı Ali Bayramoğlu’nun bugün Çanakkale’ye gelerek bir dizi temasta bulunacağı öğrenildi. Sancar ve Bayramoğlu’nun Çanakkale’de bir gün kalacakları, bu bir günlük süre içinde Çanakkale’de yapılacak büyük Akil İnsanlar toplantısı öncesi görüş alış verişinde bulunacakları öğrenildi.
Büyük toplantı 28 Nisan’da
Marmara bölgesindeki toplantılar silsilesini Çanakkale’den başlatmayı planlayan Akil İnsanların, kentteki tam kadro ile yapacakları toplantının tarihinin ise 28 Nisan olduğu öğrenildi. Bu tarihten önce bugün gerçekleştirilecek temaslar büyük önem taşırken, kentteki sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile ön görüşmeleri yapılacağı ifade edildi.
Paylaş