havadurum

Samsun ve Çanakkale Ticaret Odaları arasında dostluk ziyareti gerçekleştirildi

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve beraberindeki heyet, Samsun'da önemli bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

1120

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Samsun'da önemli ziyaretlere imza attı. Heyet, Samsun Valisi Orhan Tavlı'yı ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu'nu ziyaret etti. Bu görüşmeler sırasında iki bölge arasındaki ticari ilişkilerin güçlenmesi ve iş birliklerinin geliştirilmesi konuşuldu. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve diğer yetkililer, Samsun ve Çanakkale'nin ekonomik potansiyelini ve öne çıkan sektörlerini paylaştılar. Ziyaretlerin sonunda ise karşılıklı hediyeler takdim edildi.

“Samsun ve Çanakkale’nin ortak tarihi bizi daha da yakınlaştırıyor”

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; Başkan Yardımcıları Ersin Kahraman ve Murat Aydoğdu, Sayman Üye Turgay Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Çelik, Volkan Temiz ve Şakir Kutluay, Genel Sekreter Sema Sandal, Ticaret Sicil Müdürü Şerife Kurt ve Uzman Berkay Geçer’in hazır bulunduğu ziyaretler ile ilgili bilgi vererek “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında, Milli mücadelemizde kilit önem taşıyan Samsun’da bulunmaktan mutlu olduk. Samsun ve Çanakkale’nin tarihi ve coğrafi ortak yönleri bizleri daha da yakınlaştırıyor. Samsun Ticaret ve Sanayi Odamız ile bir dönem Çanakkale Valisi olarak görev yapan Sayın Valimiz Orhan Tavlı’ya misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

(Erhan Taylan)

Paylaş